10.7 C
Pals
Dissabte, 6 març 2021

Acabades les obres de reforma del consultori mèdic de Calonge

El més llegit

Alerta per múltiples robatoris a comerços de Palafrugell

Els comerços del centre de Palafrugell estan en alerta després que hi hagi hagut diversos robatoris continuats. Concretament, han...

Absolt l’acusat de violar la festa major de Palamós una companya de feina i agredir sexualment una menor

La sentència conclou que "no ha quedat acreditat" que les relacions fossin "contra la voluntat" de les noies

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

Dos detinguts per cremar sis cotxes a Palafrugell, entre els quals el de l’alcalde

Poc abans dels incendis, els arrestats van comprar una garrafa de benzina
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Les obres d’execució del projecte de rehabilitació i millora de l’accessibilitat de l’edifici de Can Patrici, on s’ubica el consultori mèdic de Calonge, han finalitzat aquesta setmana. El projecte ha permès instal·lar-hi un ascensor a l’espai que anteriorment ocupava un dels lavabos de la planta baixa i la cambra de neteja. Ara, es procedeix a les tasques dels últims acabats i de neteja amb l’objectiu de reobrir el CAP el mes de setembre, calendari plantejat pels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE).

L’elecció de la ubicació de l’ascensor respon a una doble voluntat: primerament, no es volia afectar constructivament altres espais de l’edifici, sobretot pel que fa al doble espai de l’entrada o la volta catalana de la sala d’espera en planta baixa, zones d’un clar interès arquitectònic. D’altra banda, l’ascensor s’ha situat a la zona central del volum principal, just a l’espai que correspon al carener de la coberta, d’aquesta forma es garanteix que el volum de la caixa de l’ascensor no sobresurt per sobre de la coberta.

També cal afegir que s’ha fet un segon lavabo adaptat prop d’on s’ha situat l’ascensor. A més, l’ascensor ha fet que es replantegés l’ordenament de la primera planta, on la superfície restant de la consulta d’infermeria ara és la recepció d’aquesta planta, mentre que l’anterior sala d’espera s’ha convertit en una consulta d’infermeria. D’aquesta forma, es garanteixen els mateixos espais i consultes que abans.

Altres actuacions de reforma que s’han fet van des de la reparació de la coberta a la zona del canaló de la façana principal, la substitució de les fusteries anteriors per d’altres que doten l’edifici d’un millor aïllament tèrmic i protecció solar, fins a la neteja de la façana principal i el pintat de tota la seva superfície.

Aquestes obres tenien un pressupost de 102.102,48 € i han tingut una durada de 3 mesos.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Love of Lesbian ompliran el Palau Sant Jordi amb 5.000 persones en un concert pilot

Festivals per la Cultura Segura presenta un concert pilot per 5.000 persones amb l’objectiu d’establir un nou protocol per la celebració d’esdeveniments en el context actual. L’esdeveniment es durà a terme sense distància social i amb mascaretes FFP2 facilitades per l’organització, i s’efectuaran testos massius previs el mateix dia a diferents sales de concerts de…

Altres notícies