10.3 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

Sancionat l’Hotel Hipócrates de Sant Feliu per tancar sense avisar

Inspecció de Treball ha sancionat l'Hotel Hipócrates de Sant Feliu de Guíxols després que al gener tanqués i deixés als treballadors a l'estacada sense poder accedir al subsidi d'atur

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’empresa Stel Groc, propietària de l’Hotel Hipócrates de Sant Feliu de Guíxols ha rebut una sanció per part d’Inspecció de Treball. Treball ha donat la raó als treballadors de l’establiment hoteler després que a principis de gener es trobessin el seu lloc de treball tancat i no hi poguessin accedir.

El document que s’ha presentat a Stel Groc, sanciona als propietaris per falta d’ocupació efectiva, tal com ha pogut saber TV Costa Brava. Aquesta sanció també facilitarà la feina a la plantilla que està en procés judicial contra l’empresari. Els treballadors podran presentar la sanció com a prova al judici per aconseguir que la justícia obligui als propietaris a acomiadar la plantilla com també a pagar les indemnitzacions pertinents. Aquesta acció permetrà als treballadors accedir al subsidi d’atur i buscar una nova feina, ja que ara no poden en seguir donats d’alta de la Seguretat Social.

Al gener, els treballadors van tornar fins a l’establiment després de les vacances nadalenques. En aquell moment, l’accés estava tancat, havien canviat els panys de les portes i s’havien instal·lat alarmes noves. Feia poc temps però que l’establiment havia passat a una altra empresa després d’una subhasta pels deutes i els problemes econòmics de Stel Groc.

Tot i això, el propietari de l’empresa havia assegurat al director de l’hotel, que les coses no canviarien. Però després de les vacances de nadal, tot havia canviat. El problema que es van trobar els treballadors era que Stel Groc no havia comunicat el cessament de l’activitat de l’establiment, per això ells seguien donats d’alta com si seguissin treballant.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -