13.7 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

Els treballadors de l’Hotel Hipócrates prendran accions legals contra l’empresa després de tancar sense avisar

El nou propietari del curhotel Hipócrates de Sant Feliu de Guíxols va tancar l'equipament sense previ avís a principis de mes i va deixar tota la plantilla al carrer. Ara, els treballadors volen emprendre accions legals

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Trobada dels treballadors de l’Hotel Hipócrates de Sant Feliu de Guíxols per decidir quines accions emprendran contra l’antic propietari de l’immoble i responsable de l’empresa que els va contractar i que, el 13 de gener, els va deixar al carrer sense previ avís. Segons ha pogut saber el Diari de Girona, finalment, els treballadors han decidit que aniran el proper dijous a la delegació gironina de la Generalitat per trobar-se amb el propietari, que té una reunió amb Treball, i li demanaran explicacions de la situació.

Tot això es remunta quan a principis d’aquest mes de gener el nou propietari del curhotel Hipócrates de Sant Feliu de Guíxols va tancar l’equipament sense previ avís i va deixar la plantilla al carrer. A mitjans de la temporada turística, el propietari del grup Stel Groc va informar el director de l’hotel de quatre estrelles que l’edifici passava a mans d’un grup inversor que el va adquirir a través d’una subhasta. Malgrat això, el director va afirmar als seus treballadors que no havien de patir pels llocs de feina, ja que es volia seguir amb l’activitat hotelera actual.

El cas és que els problemes van arribar quan els sis treballadors van tornar a l’hotel per reprendre la seva feina el 13 de gener i van trobar-lo tancat amb clau. Hi havia instal·lades alarmes noves i s’havien canviat els panys de totes les portes, menys dues.

De moment, els sis treballadors i el director de l’hotel que tenien contracte fix, segueixen donats d’alta de la Seguretat Social, però una de les persones del comitè d’empresa, Ester Estanyol, ha afirmat en declaracions a diversos mitjans que “no sabem què fer”. Com que encara no han rebut cap tipus de resposta ni han pogut entrar per recuperar els seus objectes personals, han decidit emprendre accions legals contra el propietari i intentar trobar explicacions a la situació actual.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell posa en una marxa una app per rebre avisos amb un botó d’emergència amb geolocalització

També té un servei d’alerta preventiva que permet a l'usuari deixar un avís quan marxa de casa o surt de festa.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -