Sant Feliu de Guíxols amplia fins a 1 quilòmetre la distància per passejar el gos

L'Ajuntament adapta la normativa local del límit per passejar el gos a la nova fase de desconfinament que ha entrat en vigor aquests últims dies

Sortir a passejar el gos durant el confinament pel coronavirus
Sortir a passejar el gos durant el confinament pel coronavirus

Amb la següent fase del desconfinament de la lluita contra el coronavirus al Baix Empordà, que permet als nens i nenes poder sortir al carrer, des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols han adaptat la normativa que limitava la distància per poder passejar el gos.

El ban prohibia passejar el gos a una distància superior de 200 metres del lloc de residència. Ara però, amb l’entrada en vigor de la normativa que permet als majors de 14 anys sortir a passejar gossos o a realitzar tasques de primera necessitat com ara anar a comprar aliments o a la farmàcia.

És per això, que el consistori ha decidit ampliar la distància de passejada de mascotes fins a 1 quilòmetre. L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols Carles Motas a Ràdio Sant Feliu.

Tot i això, des del consistori segueixen recordant que s’han de respectar les normes de seguretat mentre es passegi amb els nens o se surti a passejar el gos.