28.1 C
Pals
Dimarts, 27 juliol 2021
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols aprova el plec de clàusules per als serveis de neteja i recollida de residus

El nou contracte serà de 10 anys i representa 5 milions d’euros l’any

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Dimecres passat el Ple Municipal Extraordinari de Sant Feliu de Guíxols va aprovar el plec de clàusules administratives per treure a licitació el nou contracte dels serveis de neteja viària i de les platges així com la recollida de residus i la gestió de la deixalleria municipal.

Per tant, les empreses interessades en presentar-se a la licitació ja poden fer-ho i les seves propostes seran valorades per el comitè d’experts. L’alcalde Carles Motas estima que entre els mesos de maig i juny podran adjudicar el contracte a la nova empresa.

El nou contracte tindrà una duració de 10 anys i no de 5 com era fins ara. La raó és que la nova empresa haurà de fer una gran inversió econòmica, com ara la compra de vehicles i contenidors, i per tant no podria amortitzar-la en 5 anys. A més, Carles Motas considera que és més fàcil que les empreses vinguin a concursar amb un contracte de 10 anys. Recalca que la intenció és tenir una ciutat més neta i és per això que aquest contracte és el més important de l’Ajuntament ja que representa 5 milions d’euros l’any.

Aquest punt es va aprovar amb els vots a favor de l’Equip de Govern (Tots per Sant Feliu i PSC), l’abstenció d’ERC i JxCAT i els vots en contra d’Avencem-Més i Guíxols des del Carrer. Pel que fa a ERC, Jordi Cambronero estima que és un plec poc ambiciós i també qüestiona la improvisació dels recents canvis de durada. Cristina Vicens, de Junts per Catalunya, va manifestar la seva oposició a l’allargament de la durada del contracte i va demanar més compromís de dotació econòmica. Finalment, pel que fa als vots en contra, per a Pere Albó, d’Avencem-Més, la gestió de la contractació és millorable i Guíxols des del Carrer considera que aquest contracte ignora l’emergència climàtica, no redueix la generació de residus i omet la deixalleria mòbil.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Tothom Ho Comenta – 27 juliol 2021

En GerryQuerryBerry ha tornat a Capital amb la versió estiuenca del Tothom Ho Comenta, amb trucades i fins i tot amb el descobriment d'un nou grup!
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -