22.7 C
Pals
Dilluns, 27 setembre 2021
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols busca solucions pel trànsit al barri del Puig

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament estudia posar agents cívics o destinar policies municipals per regular l’accés de vehicles al barri del Puig, a l’entorn el col·legi Sant Josep. El consistori es planteja aquesta mesura com alternativa a les pilones que hi ha instal·lat i que han generat les queixes dels veïns, que han presentat 400 signatures en contra.

El govern municipal també es planteja instal·lar càmeres de control de matrícules per sancionar els vehicles que hi accedeixin sense ser residents autoritzats. L’alcalde, Cales Motas, es va reunir dissabte amb els veïns que s’oposen a les pilones, d’una banda, i els favorables a la regulació del trànsit a la zona, de l’altra. Els veïns que es queixen critiquen que per garantir la seguretat a l’entorn de l’escola s’hagi pres una mesura que suposa un problema per a molts per accedir als seus carrers.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Torroella de Montgrí impulsa un projecte per controlar la inundabilitat de la zona del Baix Ter

Un grup d’experts de la Universitat de Girona s’ha encarregat d’executar el pla. L’alcalde, Jordi Colomí, creu que és una obligació planificar de cara al futur davant l’agreujament de les inundacions pel canvi climàtic.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -