15.2 C
Pals
Dimarts, 26 setembre 2023
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols no rebrà la subvenció per rehabilitar el museu Thyssen

L'Espai Thyssen ha quedat en 132a posició amb una puntuació de 46,17, i s'uneix als altres 699 projectes que no han sigut seleccionats

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha publicat el llistat provisional d’ajuts de la Unió Europea per a la rehabilitació d’edificis en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Malauradament, el projecte per a la rehabilitació del Monestir de Sant Feliu per convertir-lo en la nova seu del Museu Carmen Thyssen-Bornemisza no ha estat seleccionat per a la subvenció, tal com informa el Diari de Girona.

Segons les llistes provisionals, el projecte de l’Espai Thyssen ha quedat en 132a posició amb una puntuació de 46,17, i s’uneix als altres 699 projectes que no han sigut seleccionats. Això també afecta la rehabilitació de l’antic hospital, que tampoc ha estat seleccionada.

Això planteja interrogants sobre el calendari dels plans de l’equip de govern, que esperava obrir l’espai l’any 2024 i inaugurar la primera exposició permanent l’any 2025. L’equip de govern tenia previst començar primer les obres d’urbanització de l’entorn, que ja han començat, i després iniciar la primera fase de la reforma del monestir, que inclou la climatització, el condicionament de les plantes i la construcció del cub.

Fins ara, els 12 milions d’euros que costa la reforma estaven finançats per diferents organismes, com la Diputació de Girona, l’Estat i la Generalitat. També esperaven rebre 1,4 milions d’euros dels fons europeus Next Generation. Ara caldrà veure com afecta la manca d’aquests fons a les arques municipals i al calendari previst per a l’obertura de l’espai.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×02

Al segon capítol d'aquesta temporada, hem repassat l'actualitat amb el Girona FC líder de primera divisió. Ens ha acompanyat...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -