24.2 C
Pals
Dijous, 5 agost 2021
- Publicitat -

Sant Feliu aprova exigir la jornada continuada a les escoles

El regidor d’Educació, Salvador Calabuig, explica que “el Ple de l’Ajuntament ha decidit exigir al Departament d’Educació de la Generalitat que les escoles de Sant Feliu que ho desitgin puguin fer la jornada continuada”

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Sant Feliu de Guíxols ha aprovat en el plenari d’aquest desembre una moció urgent per demanar la jornada continuada per les escoles de Sant Feliu de Guíxols. El ple s’ha celebrat aquest dijous.

El regidor d’Educació, Salvador Calabuig, explica que “el Ple de l’Ajuntament ha decidit exigir al Departament d’Educació de la Generalitat que les escoles de Sant Feliu que ho desitgin puguin fer la jornada continuada”, destacant que aquesta moció “és molt important per diversos motius: el primer, perquè d’aquesta manera podem estalviar milers de desplaçaments que es fan cada dia per anar a l’escola i amb això reduirem el perill de contagi a la meitat”.

També ha recordat que “hem demostrat que l’escola és el lloc més segur pels alumnes. El problema el tenim amb els desplaçaments, les entrades i les sortides”.

A més, ha destacat que “és una demana de més del 90% de les famílies de Sant Feliu que fa molts anys que ho demanen, especialment des que l’any 2012 es va implantar la jornada continua a les escoles que ens envolten”, com ara a Santa Cristina d’Aro o Castell/Platja d’Aro.

“És important que aquesta moció s’hagi aprovat per unanimitat. Això vol dir que a Sant Feliu no és una batalla política, que els partits de Sant Feliu miren el que és millor per l’educació i això ens encoratja a fer un Pla Educatiu de Ciutat, en què es pugui pactar, entre tots, la comunitat educativa i els blocs polítics, una acció educativa conjunta”, ha conclòs el regidor.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -