L’esdeveniment ha tingut lloc el matí del diumenge 16 de septembre a la Rambla Vidal de Sant Feliu de Guíxols i es tracta d’una iniciativa que va impulsar el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD). 
L’eix central de la fira anual han estat les dones de la ciutat i els seus projectes, tasques o habilitats. Una trenta d’estands, a càrrec d’entitats culturals, esportives i solidàries o bé de particulars, han fet bullir d’activitat la rambla de Sant Feliu. Per exemple, hi era l’Associació Catalana contra el càncer, l’Associació Dominicana de l’Empordà i la impulsora de la pastisseria marroquina Aladí, Khadija Mabruk.

Es venien, per exemple, joies manuals, roba feta a mà o dolços casolans. Tanmateix, hi ha hagut una xerrada de Sònia Fuentes, on ha parlat del llibre autobiogràfic “Diari d’una dona maltractada”, on relata el propi testimoni en violència de gènere.
El certamen celebrava així el seu desè aniversari mantenint l’essència de sempre; dones compromeses i emprenedores que demostren el teixit associatiu femení de la ciutat.