29.8 C
Pals
Dimecres, 10 agost 2022
- Publicitat -

Sant Feliu s’adhereix a la campanya de ciberseguretat de la Generalitat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols és un dels vuit ajuntaments impulsors de la campanya Fengshui Digital, que té com a objectiu formar als professionals que treballen a l’Ajuntament i la ciutadania en general en qüestions de Ciberseguretat. Es tracta d’ una proposta que pretén facilitar la gestió de la informació, de les contrasenyes i de les incidències tecnològiques habituals, com pot ser la migració d’informació entre dispositius.

Des de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya (ACC), a través del programa d’Internet Segura del Centre d’Innovació i Competència en Ciberseguretat (CIC4Cyber), llança l’esmentada campanya per difondre coneixements per enriquir la cultura de la seguretat digital a nivell català.

El regidor d’Administració Electrònica de Sant Feliu de Guíxols, Josep Melcior Muñoz, assenyala que es tracta d’una campanya “important i necessària”, especialment en una època on el digital és “tan transcendent”. En aquest sentit, el regidor explica que des de l’Ajuntament ja han començat a fer algunes proves amb els treballadors.

A banda de la pàgina web, els materials també s’aniran difonent de manera periòdica a les xarxes de l’Ajuntament, d’Internet Segura i de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell tindrà un protocol d’actuació en cas de punxades a l’oci nocturn

L’Ajuntament de Palafrugell, mitjançant la Policia Local, està treballant en la confecció d’un protocol específic per abordar les punxades als espais d'oci nocturn del municipi. Aquesta setmana s’ha reunit amb els empresaris del sector, concretament amb els responsables de l’establiment Costa Este.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -