10.6 C
Pals
Dimecres, 24 febrer 2021

Santa Cristina convoca ajudes extraordinàries COVID per a les empreses

En cas que una mateixa persona empresària sigui titular d'activitats empresarials ubicades en més d'un establiment, podrà sol·licitar un ajut per a cadascun d'ells.

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

Comença la vacunació contra la COVID-19 en punts emblemàtics del Baix Empordà

Aquest dimarts s’inicia el procés de vacunació a les persones amb gran dependència i la setmana vinent amb majors de 80 anys. Es vacunarà al Teatre Mundial o a Can Quintana

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

La Junta de Govern Local de Santa Cristina d’Aro ha aprovat la convocatòria d’ajut extraordinari destinada a totes aquelles persones físiques i jurídiques titulars d’activitats econòmiques amb seu fiscal i domicili de l’activitat al municipi de Santa Cristina d’Aro, que s’hagin vist obligades al cessament temporal de la seva activitat, per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya i tinguin la corresponent llicència d’activitat.

En cas que una mateixa persona empresària sigui titular d’activitats empresarials ubicades en més d’un establiment, podrà sol·licitar un ajut per a cadascun d’ells.

1. A QUI S’ADREÇA L’AJUT?
En la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d’octubre, es van adoptar una sèrie de mesures que van implicar la suspensió de les activitats de restauració en tot tipus de locals i establiments, que es poden prestar exclusivament mitjançant serveis d’entrega a domicili o recollida a l’establiment amb cita prèvia i la obligació als centres d’estètica i bellesa de no oferir els seus serveis, pel contacte personal proper que impliquen. També han implicat la suspensió de l’obertura al públic de les instal·lacions i els equipaments esportius, equipaments culturals i centres de lleure infantil, juvenil i activitats extraescolars entre d’altres.

2. QUANTITAT?
Aquest ajut extraordinari i puntual consisteix en una prestació econòmica de pagament únic, per un import fix de 500 euros, que té per finalitat afavorir el manteniment de l’activitat econòmica de les empreses i autònoms davant els efectes directes del tancament obligat a la Resolució SLT /2700/2020, de 29 d’octubre per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 3.

3. SOL·LICITUD QUE S’HA DE PRESENTAR?
Les sol·licituds d’ajut es formalitzaran i es presentaran durant el termini de QUINZE DIES NATURALS a partir d’avui, que s’ha publicat la present convocatòria al BOP, i segons el model normalitzat adjunt de les persones físiques o jurídiques interessades. En el cas que no s’hagi sol·licitat cap altre ajut a l’ajuntament, caldrà aportar el certificat de titularitat del compte bancari on s’abonarà la quantia de la subvenció que ha d’anar degudament segellat per l’entitat bancària

4. MÉS INFORMACIÓ:

– Es poden consultar les bases i la convocatòria publicada

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pla de xoc d’ajudes a Palafrugell per pal·liar la crisi de la COVID-19

Serà una reducció d’impostos i taxes, l ajudes directes i ajudes a les persones més vulnerables

Altres notícies