11.3 C
Pals
Divendres, 3 desembre 2021
- Publicitat -

Santa Cristina convoca ajudes extraordinàries COVID per a les empreses

En cas que una mateixa persona empresària sigui titular d'activitats empresarials ubicades en més d'un establiment, podrà sol·licitar un ajut per a cadascun d'ells.

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

La Junta de Govern Local de Santa Cristina d’Aro ha aprovat la convocatòria d’ajut extraordinari destinada a totes aquelles persones físiques i jurídiques titulars d’activitats econòmiques amb seu fiscal i domicili de l’activitat al municipi de Santa Cristina d’Aro, que s’hagin vist obligades al cessament temporal de la seva activitat, per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya i tinguin la corresponent llicència d’activitat.

En cas que una mateixa persona empresària sigui titular d’activitats empresarials ubicades en més d’un establiment, podrà sol·licitar un ajut per a cadascun d’ells.

1. A QUI S’ADREÇA L’AJUT?
En la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d’octubre, es van adoptar una sèrie de mesures que van implicar la suspensió de les activitats de restauració en tot tipus de locals i establiments, que es poden prestar exclusivament mitjançant serveis d’entrega a domicili o recollida a l’establiment amb cita prèvia i la obligació als centres d’estètica i bellesa de no oferir els seus serveis, pel contacte personal proper que impliquen. També han implicat la suspensió de l’obertura al públic de les instal·lacions i els equipaments esportius, equipaments culturals i centres de lleure infantil, juvenil i activitats extraescolars entre d’altres.

2. QUANTITAT?
Aquest ajut extraordinari i puntual consisteix en una prestació econòmica de pagament únic, per un import fix de 500 euros, que té per finalitat afavorir el manteniment de l’activitat econòmica de les empreses i autònoms davant els efectes directes del tancament obligat a la Resolució SLT /2700/2020, de 29 d’octubre per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 3.

3. SOL·LICITUD QUE S’HA DE PRESENTAR?
Les sol·licituds d’ajut es formalitzaran i es presentaran durant el termini de QUINZE DIES NATURALS a partir d’avui, que s’ha publicat la present convocatòria al BOP, i segons el model normalitzat adjunt de les persones físiques o jurídiques interessades. En el cas que no s’hagi sol·licitat cap altre ajut a l’ajuntament, caldrà aportar el certificat de titularitat del compte bancari on s’abonarà la quantia de la subvenció que ha d’anar degudament segellat per l’entitat bancària

4. MÉS INFORMACIÓ:

– Es poden consultar les bases i la convocatòria publicada

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sèries: The Crown – 3 desembre 2021

The Crown és una sèrie de televisió britànica i estatunidenca, creada i escrita per Peter Morgan i produïda per...
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -