15.7 C
Pals
Divendres, 26 febrer 2021

Santa Cristina bonificarà un 30% de l’IBI d’aquells qui instal·lin energies renovables

En el cas d'instal·lacions comunitàries es farà una rebaixa del 5% de l'impost a cada veí

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

Detenen tres joves per destrossar una casa que ocupaven i entrar a robar a la del costat

Els Mossos els relacionen amb un assalt en una casa de colònies de Torroella de Montgrí

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

L’alcalde de Palamós respon als ecologistes: el model actual del camí de ronda és l’únic possible

Es posarà sauló compactat en algun tram del camí i s'ha canviat una petita traça del camí que passava per l'aparcament de la Pineda d'en Gori, que desapareixerà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro bonificarà un 30% de l’IBI durant cinc anys a tots aquells que decideixin instal·lar energies renovables a casa. El consistori recorda que poden ser captadors solars tèrmics, plaques fotovoltaiques o d’altres sistemes que no siguin obligatoris amb la normativa vigent i que compleixin amb les normes urbanístiques que fixa el POUM. Per altra banda, en el cas que la instal·lació sigui en una comunitat de veïns i doni servei a tots els habitatges, es bonificarà un 5% de l’IBI a cada veí.

Per tal de gaudir de l’esmentada bonificació, s’ha d’aportar el certificat tècnic de l’instal·lador acreditat que especifiqui que la instal·lació s’ha efectuat segons les seves directrius i en funció de les pautes que es detallen a l’ordenança fiscal.

Les bonificacions es podran aplicar a instal·lacions realitzades amb anterioritat a l’entrada en vigor d’aquest benefici fiscal, pels exercicis que restin fins a arribar als cinc anys, a comptar des de l’any següent a la data de la instal·lació. A aquesta mesura cal afegir la bonificació del 90% de l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres, de que gaudeixen les instal·lacions d’energies renovables.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Bruno Mars anuncia Silk Sonic, un nou projecte amb Anderson .Paak

Fa anys que els seguidors de Bruno Mars esperen un nou treball del músic i avui l’han fet tendència a la xarxa després que el cantant hagi anunciat Silk Sonic, un nou projecte que l’unirà amb Anderson .Paak en un nou disc que comptarà amb el baixista Bootsy Collins, que va saltar a la fama…

Altres notícies