20.3 C
Pals
Dimarts, 27 setembre 2022
- Publicitat -

Santa Cristina bonificarà un 30% de l’IBI d’aquells qui instal·lin energies renovables

En el cas d'instal·lacions comunitàries es farà una rebaixa del 5% de l'impost a cada veí

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro bonificarà un 30% de l’IBI durant cinc anys a tots aquells que decideixin instal·lar energies renovables a casa. El consistori recorda que poden ser captadors solars tèrmics, plaques fotovoltaiques o d’altres sistemes que no siguin obligatoris amb la normativa vigent i que compleixin amb les normes urbanístiques que fixa el POUM. Per altra banda, en el cas que la instal·lació sigui en una comunitat de veïns i doni servei a tots els habitatges, es bonificarà un 5% de l’IBI a cada veí.

Per tal de gaudir de l’esmentada bonificació, s’ha d’aportar el certificat tècnic de l’instal·lador acreditat que especifiqui que la instal·lació s’ha efectuat segons les seves directrius i en funció de les pautes que es detallen a l’ordenança fiscal.

Les bonificacions es podran aplicar a instal·lacions realitzades amb anterioritat a l’entrada en vigor d’aquest benefici fiscal, pels exercicis que restin fins a arribar als cinc anys, a comptar des de l’any següent a la data de la instal·lació. A aquesta mesura cal afegir la bonificació del 90% de l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres, de que gaudeixen les instal·lacions d’energies renovables.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Els investigadors de la Fundació Alive no troben pops adults a les badies de Pals i Roses

Els experts atribueixen la situació, que volen continuar analitzant, al canvi climàtic i als propis cicles de l'espècie
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -