26.2 C
Pals
Dijous, 30 juny 2022
- Publicitat -

Santa Cristina d’Aro ja té nova àrea d’autocaravanes

S'han acabat les obres de la nova àrea d'autocaravanes, iniciades al febrer. Està ubicada a l’esplanada de l’aparcament situat davant de la seu central del consistori

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Finalitzen les obres d’instal·lació de la nova àrea d’autocaravanes de Santa Cristina d’Aro, iniciades el passat mes de febrer. L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha promogut aquesta iniciativa per tal de dotar al municipi d’una àrea d’autocaravanes, ubicada a l’esplanada de l’aparcament situat davant de la seu central del consistori, i regulada per l’ordenança de l’estacionament d’autocaravanes i de l’ús de l’àrea habilitada.El turisme d’autocaravanes estava vivint un gran boom fins que va topar amb la pandèmia. Les vendes i lloguers d’autocaravanes van pujar considerablement durant els anys 2018 i 2019, sobrepassant inclús la demanda per sobre de l’oferta en aquest tipus de vehicles. 

Donada la situació actual, amb la campanya de vacunació avançant a bon ritme, es preveu que aquesta tendència del turisme d’autocaravanes remunti durant aquest estiu. Sota aquesta premissa i sabuda la falta d’àrees d’estacionament i pernocta d’autocaravanes arreu del territori, l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha apostat per aquest projecte amb la intenció de donar cabuda a aquesta tipologia de turisme al municipi. Els treballs s’han executat per l’empresa Massachs Obres i Paisatge SLU, que va resultar adjudicatària de les obres per un import de 39.906,70 euros.

La zona d’autocaravanes inclou un punt de neteja amb una columna de servei i un embornal que possibilita el buidat d’aigües brutes de les autocaravanes i l’abastament d’aigua, una torre d’endolls per tal de permetre el subministrament elèctric a les caravanes, i l’obra civil necessària per a la seva connexió a la xarxa de clavegueram i a les escomeses elèctriques i d’aigua potable.

Els subministres seran totalment gratuïts per a les persones usuàries, que podran adquirir les fitxes per posar la maquinària en funcionament en determinats establiments comercials pròxims a l’àrea, que donen major cobertura horària, i també a la mateixa Oficina de Turisme. D’aquesta manera, paral·lelament, es potencia el comerç local i el passeig dels visitants pel nucli de la vila.

Amb la promoció d’aquesta nova zona d’autocaravanes, l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro preveu un augment en l’arribada de turistes d’aquest sector a l’alça, que podran gaudir d’una àrea totalment adaptada.

zona autocaravanes santa cristina 1
D’esquerra a dreta, Sílvia Fonoll, regidora de Turisme, i Mª Lourdes Fuentes, alcaldessa de Santa Cristina d’Aro, inaugurant l’àrea d’autocaravanes.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Anna Portomeñe: “En aquesta 2ª edició del Festival Salat hem buscat una programació de comèdia més transversal”

A Ràdio Capital hem pogut parlar amb la directora del Festival Salat de Sant Feliu de Guíxols ( que es celebra a partir de l'1 de juliol, i que durant 3 dies omplirà la vila baixempordanesa de tot tipus d'espectacles humorístics)
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -