11 C
Pals
Dijous, 29 febrer 2024
- Publicitat -

Santa Cristina d’Aro posa nom a quatre carrers nous

El nomenclàtor dels nous carrers són: Camí del mas Jofre, Torrent de Santa Escolàstica, Camí del Vilar i Camí del Colomar

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Santa Cristina d’Aro ha donat nom a quatre carrers del municipi, creats arran de la nova construcció i edificació. El nomenclàtor dels nous carrers són

  • Camí del mas Jofre
  • Torrent de Santa Escolàstica
  • Camí del Vilar
  • Camí del Colomar

El carrer Camí del mas Jofre es troba al sector Tueda, a la zona de la urbanització Golf Costa Brava, i és el més llarg de tots ells, amb 1.030 metres. Al mateix sector també es troba el carrer Torrent de Santa Escolàstica, que és un cul-de-sac, amb 170 metres de longitud. El carrer Camí del Vilar, prop dels anteriors, però dins el sector del Vilar, fa 700 metres. I el carrer del Colomar es troba al sector de Salom, prop del nucli històric de Santa Cristina, i fa 320 metres.

La proposta  s’exposa per un període de 30 dies  perquè els interessats puguin presentar les reclamacions oportunes. Si no es presenta cal reclamació quedaran aprovats definitivament. Al mateix temps, l’acord es comunicarà a les administracions pertinents, com també a les companyies de serveis generals i als veïns que tenen propietats en els quatre àmbits.

D’altra banda, el plenari cristinenc també va aprovar un manifest unitari del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. La regidora del Punt d’Igualtat i de la Dona, Imma Martí, va recordar les dades recents dels Mossos: més d’11.000 denúncies de violència de gènere fins a l’octubre, 4.500 homes detinguts i 8 dones assassinades a Catalunya. A l’Estat la xifra de víctimes mortals puja fins a 52, l’última dilluns mateix a Tenerife.

plenovembre01

camidelmasjofre01camidelvilar01

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fila Indie 3×21 – 28 febrer 2024

TRACKLIST SAINT MOTEL – MY TYPE SCOUTING FOR GIRLS – THIS AIN’T A LOVE SONG BLUR – COFFEE & TV VANCE JOY –...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -