30.2 C
Pals
Dilluns, 14 juny 2021
- Publicitat -

Santa Cristina ha d’escollir entre les vuit candidatures que es presenten a les Primàries Catalunya

Després de setmanes de preparació, la campanya impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana va presentar les llistes republicanes obertes per a les municipals

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Santa Cristina d’Aro ha de decidir quina de les vuit candidatures serà l’escollida per presentar les llistes republicanes obertes per a les municipals. Després de setmanes de preparació, la campanya impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), va donar a conèixer en un acte obert a la Sala d’Exposicions de la Caixa quines serien les candidatures que opten a presentar-se a les eleccions municipals.

Actualment, el municipi té més de 140 inscrits i el procés d’inscripció encara és obert fins el dia 23 de febrer. Aquell mateix dia es podran votar també les candidatures presentades. Entre els candidats hi ha persones del poble de diferents trajectòries com la mestra i psicòloga Anna Bosch, l’assessora d’assegurances Elisenda Camps, el professor de formació vital David Granyó, l’empresari Jordi Graus, la pedagoga Gloria Orozco, l’empresari Stefan Gabriel; el director esportiu Quim Porta; i l’arquitecte Enric Rubió, segons informa el Diari de Girona.

Es podrà votar digitalment i de manera presencial davant del supermercat l’Esclat de Santa Cristina el dissabte de deu del matí a deu del vespre.  Els candidats que obtinguin més vots aniran situats més endavant a la llista electoral i, a més, la llista es presentarà suplementària a la resta de partits.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

L’increment de l’activitat de l’atenció primària al Baix Empordà provoca demora en les cites

Des del gener del 2021, l’activitat de l’atenció primària, gestionada per Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, s’ha...
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -