27.7 C
Pals
Dilluns, 4 juliol 2022
- Publicitat -

Santa Cristina posa en marxa una aula d’acollida

A l’aula es treballaran recursos materials de les diverses assignatures segons el nivell de cada alumne/a, en llengua catalana.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Escola Pedralta, de Santa Cristina d’Aro posa en marxa, a partir d’avui, una aula d’acollida per atendre la diversitat cultural del municipi.

A causa de l’increment de l’alumnat nouvingut que no es troba dins del sistema educatiu, el Departament d’Ensenyament ha dotat a l’Escola Pedralta amb una aula d’acollida a mitja jornada (14 hores setmanals).

Actualment hi ha inscrits 6 alumnes, d’entre tercer i sisè de primària, que assistiran a l’aula d’acollida a partir d’avui i fins a finals de curs.

A l’aula es treballaran recursos materials de les diverses assignatures segons el nivell de cada alumne/a, en llengua catalana. Paral·lelament, els i les integrants de l’aula també assistiran a les seves respectives aules per potenciar la seva intervenció i interacció social.

La directora de l’Escola Pedralta, Raquel Julián, declara que “cal donar tot el suport possible a l’alumnat nouvingut”. Paral·lelament, el regidor d’Ensenyament, David Segarra, afirma que “és important activar tots els mecanismes d’acollida per a garantir la millor integració possible de tothom dins la societat catalana”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Bisbal celebra la 10a edició de la fITM a ritme de bullerengue i rumba catalana

El tret de sortida d’aquest dimecres es preveu explosiu, amb dos emblemes de cadascun dels gèneres de la vetllada
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -