8 C
Pals
Diumenge, 18 abril 2021
- Publicitat -

S’aplaça la primera sessió del cicle parlem d’educació a la Bisbal prevista inicialmet per aquest divendres

Era la primera de les xerrades que organitzen les AMPA’S de la Bisbal conjuntament amb l’àrea d’ensenyament, i que es celebraran per segon any consecutiu a la Bisbal

El més llegit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

La igualtat en el seu sentit més ampli és el tema central de les jornades que per segona vegada i amb el títol de Parlem d’educació, organitzen les sis AMPA’s del municipi, de la Llar d’Infants Tren Petit, Escola Mas Clarà, Escola Joan de Margarit, Escola Empordanet, Escola Cor de Maria i l’Institut de La Bisbal conjuntament amb l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament.

La primera xerrada estava programada per aquest divendres 17 d’octubre però els esdeveniments que estan tenint lloc al país han aconsellat el seu aplaçament. Sense que a hores d’ara s’hagi fixat nova data, la conferència tenia que anar a càrrec de Ester Bonal, titular d’un centre artístic del Raval de Barcelona i tractar el tema de la igualtat d’oportunitats.

La resta de xerrades segueixen l’ordre previst inicialment i així l’Anna Tutzo i l’Oriol Ollè han cercat patrons de gènere dins el contes i les cançons respectivament i protagonitzaran la sessió del dia 22 de novembre. Teo Pardo, persona trans i biòleg, exposarà la identitat de gènere i sexualitat a l’aula el dia 11 de desembre.

Laia Torroella, regidora d’ensenyament de l’ajuntament de la Bisbal

Manel Magrinyà

Les xerrades es faran al Teatre Mundial de la Bisbal.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Primera Llista – 17 abril 2021

Les 40 cançons més importants de la setmana amb en Marc Clapés.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -