11.8 C
Pals
Dilluns, 26 febrer 2024
- Publicitat -

S’apropa el festival de Carmen Amaya a Begur

Es celebra del divendres 19 de novembre al diumenge 21. Serà la IV edició del festival i comptarà amb actuacions, tablao al casino, tallers i activitats.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El cap de setmana del 19 al 21 de novembre es celebrarà la IV edició del festival Carmen Amaya a Begur, un esdeveniment organitzat per l’Associació de Comerç i Turisme (ACiT) -amb el suport de l’Ajuntament- que fa homenatge a la bailaora més gran de la història del flamenc i que va passar els seus últims anys de vida al municipi de Begur.

La programació del festival comença el divendres 19 amb l’acte inaugural amb Laura Guillén “La Bicha”, a les 12.30h a la plaça Forgas i amb entrada gratuïta. Al següent dia, el dissabte, tenen lloc la majoria d’activitats programades, començant amb ‘Ruta matinera’ (09.30h); seguit de ‘Taller de pintura en moviment’ (10.00h); ‘Taller de palmas por bulerías’ (10.00h); ‘Taller bulerías por fiesta’ (11.30h); ‘Tambaleo’ (13.00h); ‘Taller palmas por rumbas’ (16.00h); ‘Masterclass de rumbas’ (17.15h); ‘”R-cuerdos” cia Laura Guillén “La Bicha”‘ (18.30h); ‘”Cruces” cia José Manuel Álvarez’ (21.30h); ‘Aftershow de Flamenco Bits’ (22.30h). Per últim, diumenge dia 21 es durà a terme un concert del jove guitarrista, músic i compositor de flamenc ‘Nas Heredia & Group’, juntament amb una sardinada popular, a les 12.00h al Mas d’en Pinc.   

Canvi de dates.

Segons Jessi Pérez, dinamitzadora de l’ACiT de Begur, la nova Junta va decidir reformular l’esdeveniment, és a dir, deixar de fer-lo a l’estiu ja que quedava “eclipsat”, i donar lloc a un festival “més cultural i participatiu”. A més, les dates de l’edició d’enguany coincideixen amb el dia de la mort de l’artista, el 19 de novembre de 1963.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dilluns ennuvolat amb risc de ruixats amb tempesta la segona meitat del dia

Dilluns amb cel tapat i ambient poc confortable. Pot ploure i localment ho pot fer amb ruixats acompanyats de tempesta entre la tarda i nit.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -