10.2 C
Pals
Dimecres, 8 desembre 2021
- Publicitat -

S’apropa el festival de Carmen Amaya a Begur

Es celebra del divendres 19 de novembre al diumenge 21. Serà la IV edició del festival i comptarà amb actuacions, tablao al casino, tallers i activitats.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

El cap de setmana del 19 al 21 de novembre es celebrarà la IV edició del festival Carmen Amaya a Begur, un esdeveniment organitzat per l’Associació de Comerç i Turisme (ACiT) -amb el suport de l’Ajuntament- que fa homenatge a la bailaora més gran de la història del flamenc i que va passar els seus últims anys de vida al municipi de Begur.

La programació del festival comença el divendres 19 amb l’acte inaugural amb Laura Guillén “La Bicha”, a les 12.30h a la plaça Forgas i amb entrada gratuïta. Al següent dia, el dissabte, tenen lloc la majoria d’activitats programades, començant amb ‘Ruta matinera’ (09.30h); seguit de ‘Taller de pintura en moviment’ (10.00h); ‘Taller de palmas por bulerías’ (10.00h); ‘Taller bulerías por fiesta’ (11.30h); ‘Tambaleo’ (13.00h); ‘Taller palmas por rumbas’ (16.00h); ‘Masterclass de rumbas’ (17.15h); ‘”R-cuerdos” cia Laura Guillén “La Bicha”‘ (18.30h); ‘”Cruces” cia José Manuel Álvarez’ (21.30h); ‘Aftershow de Flamenco Bits’ (22.30h). Per últim, diumenge dia 21 es durà a terme un concert del jove guitarrista, músic i compositor de flamenc ‘Nas Heredia & Group’, juntament amb una sardinada popular, a les 12.00h al Mas d’en Pinc.   

Canvi de dates.

Segons Jessi Pérez, dinamitzadora de l’ACiT de Begur, la nova Junta va decidir reformular l’esdeveniment, és a dir, deixar de fer-lo a l’estiu ja que quedava “eclipsat”, i donar lloc a un festival “més cultural i participatiu”. A més, les dates de l’edició d’enguany coincideixen amb el dia de la mort de l’artista, el 19 de novembre de 1963.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’hemeroteca digital de Josep Pla una realitat pel 2022

La Càtedra Josep Pla de la Universitat de Girona en col·laboració amb la Fundació Pla porten mesos treballant en aquesta hemeroteca digital
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -