20 C
Pals
Divendres, 25 juny 2021
- Publicitat -

Sau30 estrenen ‘Saludant els àngels!’ per la campanya “Posem-li pebrots al càncer”

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

SAU30, ha presentat Saludant els àngels, una cançó que posa banda sonora a la 7a edició de la campanya “Posem-li pebrots al càncer”, de la que enguany, Pep Sala, n’és el padrí. La iniciativa solidària, impulsada per Condis Supermercats i la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) – Junts contra el càncer, se celebrarà els propers divendres 11 i dissabte 12 de juny a 617 supermercats Condis de Catalunya.

SAU30 han estat els encarregats de composar la cançó per a la campanya juntament amb Salva Aumedes. L’objectiu és traslladar un missatge de valentia i esperança per a tots aquells que han patit o estan patint la malaltia. “La música és un meravellós mitjà per donar veu a històries que mereixen que les expliquem i que s’han d’escoltar, com la que relata la cançó que hem creat per a ‘Posem-li pebrots al càncer”, explica Pep Sala.

Com cada any, durant dos dies, es posaran a la venda més de 66.000 bosses amb pebrots solidaris, un de verd i un de vermell – aportats per l’empresa Agroponiente – a un preu simbòlic d’1,5€. L’objectiu de la campanya és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC. La recaptació íntegra de la venda dels pebrots solidaris es destinarà als programes d’atenció i suport a pacients oncològics i les seves famílies que porten a terme les associacions de pacients.

L’entrada Sau30 estrenen ‘Saludant els àngels!’ per la campanya “Posem-li pebrots al càncer” ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Sandra Hunter estrena ‘Quan cremi l’última bruixa’

El doble single debut en català de Sandra Hunter, “Quan Cremi L’última Bruixa” / “Last Witch Burning”, es presenta aquest 25 de juny en dos idiomes per arribar a tot el seu públic. A més, compten amb els seus corresponents videoclips carregats d’inquietants boscos, bruixes i màgia. El productor Sergi Bagó ha estat l’escollit per…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -