22.5 C
Pals
Dissabte, 1 octubre 2022
- Publicitat -

Se suspenen les Festes Majors de Monells i de Sant Sadurní de l’Heura

La situació actual derivada de la Covid-19 i les corresponents mesures preventives per evitar el risc de contagi impossibiliten la celebració

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les festes majors de Monells i Sant Sadurní de l’Heura han quedat suspeses, tal i com han informat els mateixos ajuntaments aquest migdia. La situació actual derivada de la Covid-19 i les corresponents mesures preventives per evitar el risc de contagi impossibiliten la celebració la Festa Major de Monells i de la Festa Major de Sant Sadurní de l’Heura.

«Atesa la necessitat d’haver d’adoptar mesures extremes, per responsabilitat i per tal garantir la salut de veïns i veïnes, hem decidit no tirar endavant els actes de la Festa Major», ha explicat la Junta de la Societat Recreativa la Concòrdia de Sant Sadurní de l’Heura en un comunicat als seus socis i sòcies. L’entitat organitzadora no descarta la possibilitat d’organitzar d’altres esdeveniments més endavant si la situació ho permet. Pels mateixos motius també s’ha suspès la Festa Major de Monells. L’entitat organitzadora ha declarat que  reservaran les energies per poder oferir una millor Festa Major de Monells l’any vinent, alhora que han agraït la comprensió per la decisió.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Quetzal Sportswear es proclama campió de l’Oncotrail 2022

La recaptació total de l'Oncotrail d'enguany, de moment, és de 376.427,57 euros.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -