8.9 C
Pals
Divendres, 22 gener 2021

Se suspenen les Festes Majors de Monells i de Sant Sadurní de l’Heura

La situació actual derivada de la Covid-19 i les corresponents mesures preventives per evitar el risc de contagi impossibiliten la celebració

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

La Bisbal impulsa una campanya contra la presència d’excrements de gossos a la via pública

La presència d’excrements de gossos a la via pública de la Bisbal és una de les principals queixes ciutadanes. L’actitud insolidària dels propietaris que no recullen les defecacions dels seus gossos ja ha esdevingut un problema de convivència.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Les festes majors de Monells i Sant Sadurní de l’Heura han quedat suspeses, tal i com han informat els mateixos ajuntaments aquest migdia. La situació actual derivada de la Covid-19 i les corresponents mesures preventives per evitar el risc de contagi impossibiliten la celebració la Festa Major de Monells i de la Festa Major de Sant Sadurní de l’Heura.

«Atesa la necessitat d’haver d’adoptar mesures extremes, per responsabilitat i per tal garantir la salut de veïns i veïnes, hem decidit no tirar endavant els actes de la Festa Major», ha explicat la Junta de la Societat Recreativa la Concòrdia de Sant Sadurní de l’Heura en un comunicat als seus socis i sòcies. L’entitat organitzadora no descarta la possibilitat d’organitzar d’altres esdeveniments més endavant si la situació ho permet. Pels mateixos motius també s’ha suspès la Festa Major de Monells. L’entitat organitzadora ha declarat que  reservaran les energies per poder oferir una millor Festa Major de Monells l’any vinent, alhora que han agraït la comprensió per la decisió.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies