26 C
Pals
Dissabte, 19 juny 2021
- Publicitat -

Segona doble escala de creuers de luxe a Palamós

El port empordanès hauria rebut 17.000 turistes des del passat març a través dels creuers.

El més llegit

Anna Pujol
Redactora de Ràdio Capital
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El port de Palamós ha rebut avui la segona doble escala de creuers de luxe de la temporada. Les embarcacions Azamara Quest i Wind surf han amarrat al moll de Ribera, que haurien abandonat aquesta mateixa tarda. Entre els dos creuers hi viatgen quasi un miler de passatgers provinents dels Estats Units i la Gran Bretanya.

Des del passat mes de març fins aquest divendres 29 de juny, el turisme de creuer haurà fet 22 escales a Palamós, aportant uns 17.000 passatgers. El mes de maig de 2018 destaca com el mes amb més turistes, amb 11 escales. Abans d’acabar la setmana, s’espera que un altre creuer, el Saga Pearl II també visiti el moll empordanès.

El moviment turístic a la Costa Brava s’està convertint en un dinamitzador de l’economia, i està impulsant llocs de treball més enllà de l’estacionalitat del sector serveis, ja que cada vegada arriben més turistes durant la temporada baixa.  Tot i que el vaixell Azamara no tornarà a visitar les nostres costes, sí que s’espera que el Wind Surf torni a Palamós a la tardor.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -