17.8 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

La Seguretat Social de Sant Feliu tancada per falta de personal

L'oficina està tancada des del passat dijous a causa de la falta de treballadors per substituir els funcionaris malalts i de permís

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), denuncia el tancament temporal del Centre d’Atenció i Informació de la Seguretat Social de Sant Feliu de Guíxols per la manca de treballadors en aquest centre. L’oficina està tancada des d’aquest dijous.

Aquesta oficina està formada per tres funcionaris i per un laboral-ordenança; un està de permís i els altres estan malalts. Per això, es va procedir al tancament d’aquesta oficina, que roman així des de dijous passat, i a cancel·lar totes les cites previstes en aquest centre de manera temporal.

Rafael Sánchez, membre del CSIF de Girona, ha explicat la situació i les conseqüències que poden tenir aquests actes de cara al ciutadà.

En aquests moments no hi ha ningú que pugui substituir les absències a les oficines comarcals, com si passava abans, denuncia el CSIF. Aquest tancament però no és l’únic a la comarca del Baix Empordà. La setmana passada, a la Bisbal d’Empordà, va seguir el mateix full de ruta per la falta de treballadors.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Bizarrap/Bizapop anuncia la sessió 57 en un extens vídeo

Aquesta mateixa setmana Bizarrap canviava el seu nom d’Instagram pel de Bizapop, fet que feia entreveure que ben aviat arribaria una nova cançó, que semblava que podria ser amb algun/a artista pop. Ara s’ha confirmat que el 4 d’octubre arribarà la sessió 57, tot i que de moment es manté el misteri de qui serà
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -