13 C
Pals
Diumenge, 4 desembre 2022
- Publicitat -

S’engega el projecte del Grup Multifamiliar per millorar la salut emocional de les persones que hi participen

És un projecte adreçat a famílies que han viscut o estan vivint una crisi personal, una situació de malestar i/o preocupació.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Des de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Baix Empordà, i sota el paraigües del programa Benestar i Comunitat de Dipsalut,  el 14 d’octubre s’engega el projecte dels Grups Multifamiliars. Es tracta d’un espai per a les famílies i per a membres de diferents franges d’edat, característiques socioculturals i professionals.

El grup multifamiliar és un espai grupal on s’hi treballen els vincles. Les famílies poden compartir-hi les diferents situacions de la vida (vivències, preocupacions, dubtes i inquietuds…) i compartir l’espai amb diferents professionals amb l’objectiu de crear un intercanvi comunicacional i de reflexió.

Hi pot participar tota aquella persona derivada per algun professional de la xarxa de serveis socials, educativa o de salut i es realitzaran sessions el segon i quart dijous de cada mes a la tarda a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Platja d’Aro.

Per a la consellera comarcal de l’àrea, Sílvia Romero, “moltes vegades ens trobem que la salut mental és la gran oblidada, i des d’aquest nou servei volem donar eines a les famílies que ho necessiten, per tal d’ajudar a la comunitat independentment de la franja d’edat o rol que tinguin”. Amb tot afegeix que: “el fet que un mateix professional o terapeuta teixeixi ponts entre diferents famílies suposa un aprenentatge per a tots els integrants”.

Emmarcat en la difusió del projecte dels Grups Multifamiliars, s’utilitzen materials de difusió de la campanya Jo tampoc estic bé, iniciada per Obertament i centrada en millorar la salut psicològica afectada per la pandèmia de la Covid 19.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Jordi Policarp: “Busco sortir de la zona de confort i plantejar-me nous reptes”

Jordi Policarp va presentar per últim cop el seu llibre "Santa innocència"
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -