19.2 C
Pals
Dijous, 19 maig 2022
- Publicitat -

Sergi Brull: “M’encarregaré que hi hagi un pont de diàleg amb l’oposició”

A Pals hi ha hagut canvi de govern en virtut del pacte de Junts x Pals. Després de governar durant dos anys i mig Sílvia Monar, d’ERC, ara recull el guant Sergi Brull, de PdeCAT. Al Supermatí hem parlat amb ell per saber com entoma el repte.

Sergi Brull, esdevé alcalde amb “molta il·lusió”, les línies mestres del seu mandat ha dit que són millorar l’eficiència i l’eficàcia de l’Ajuntament de Pals, per tal de poder resoldre qüestions amb més rapidesa.

Ha explicat que el pla urbanístic de 2.000 habitatges a la zona de la platja està a la part final, falta només que la Comissió d’Urbanisme en faci el dictamen definitiu.

L’alcalde ha comentat que s’ha incrementat la partida per al manteniment dels espais públics el doble o fins i tot el triple, com per exemple la de manteniment de vials que ha passat de ser de 60.000 euros a 180.000. Brull creu que en altres legislatures s’hauria d’haver invertit més en la conservació del poble. Les obres del carrer d’Enginyer Algarra han començat en campanya nadalenca, ha explicat que es transformarà aquest carrer de doble sentit, en el qual els cotxes aparcaven a les voreres dificultant així el pas dels vianants; en un de sol sentit, fent que l’altre carril esdevinguin places d’aparcament. “No és el millor moment per començar, per això aturarem les obres durant les festes i les reprendrem posteriorment”.

Referint-se als primers pressupostos participatius que van fer, Brull ha dit que li agradaria que hi hagués més participació tant dels ciutadans, com de l’oposició per decidir i gestionar els pressupostos. L’alcalde de Pals ha explicat que entre el govern i l’oposició no hi ha hagut durant anys gaire bona entesa, però que s’encarregarà de què hi hagi un pont de diàleg amb ells.

Escola l’entrevista sencera

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios