27.6 C
Pals
Dimarts, 9 agost 2022
- Publicitat -

Set propostes liderades per entitats catalanes han estat escollides a la primera convocatòria de microprojectes de cooperació transfronterera

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La primera convocatòria de microprojectes de cooperació transfronterera per als Pirineus, amb fons públics provinents del programa europeu POCTEFA, ha triat set propostes liderades per entitats i organismes catalans entre les 25 escollides en total. Aquests  projectes es beneficiaran de part dels 575.000 euros destinats als projectes culturals, educatius o mediambientals elegits, que treballaran actuacions de proximitat al territori.

La diversitat de temàtiques d’aquests projectes és molt àmplia: des del bestiari de la cultura popular, a la silvicultura, el canvi climàtic o el foment de les varietats de fruiters dels Pirineus. Les entitats catalanes que els lideren són: l’Espai de Recursos Agroecològics, Sound Earth Legacy, l’Associació CEA Alt Ter, el Consorci de les Gavarres, l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, l’Associació Forestal de la Vall de Lord i Amics de l’Observatori de Varietats Ribagorçanes. Aquestes set entitats col·laboraran amb organismes i associacions de la regió Occitània, les Illes Balears i Andorra.

Aquests projectes de cooperació transfronterera formen part dels 9 escollits sota la coordinació de l’Euroregió Pirineus Mediterrània. Cal recordar que aquest organisme transfronterer, integrat per la regió Occitània, la Generalitat de Catalunya i el Govern Balear, té com a objectiu crear en aquest territori un pol de desenvolupament sostenible, basat en la innovació i la integració social i econòmica.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols té 47 habitatges d’ús social cedits per petits propietaris

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols té a disposició 47 habitatges d'ús social cedits per petits propietaris que els tenien buits. L'objectiu és que les famílies del municipi puguin disposar d'un pis de lloguer a un preu assequible.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -