Setena victòria consecutiva del Multiserveis Palamós (80-85)

Els palamosins ja són quarts gràcies a un bon joc coral i mantenen les opcions d'ascens.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Multiserveis Palamós segueix en bona dinàmica i ja suma set triomfs seguits. L’últim a la pista dels Escolapis de Sarrià per 80-85.

Els locals buscaven la victòria desesperadament per evitar caure en posicions de descens i van apretar des de l’inici. Els palamosins, però, van anar fent el seu partit i poc a poc reduien el desavantatge dels primers minuts i al final del primer quart ja anaven per davant (17-24). El segon quart va ser pels barcelonins i s’arribava al descans amb empat en l’electrònic. El tercer quart va ser la sentència visitant i és que el Palamós va passar per sobre els Escolapis agafant fins a 15 punts de diferència. Un fantàstic últim quart dels barcelonins va permetre als locals acostar-se en el marcador, però no va ser suficient per retallar el desavantatge i posar-se per davant.

En un partit de joc col·lectiu i coral, fins a 6 jugadors del Palamós van superar els 10 punts, destacant Moha Ayachi amb 18.

Amb aquesta victòria el Multiserveis somnia amb les posicions d’ascens i s’apropa al Montgat, tercer classificat.