La Carme Fenoll és bibliotecària.

Hola de nou i benvinguts a aquest espai d’invitació a passejar radiofònicament per les nostres biblioteques. Avui us animaré a no posar-hi els peus. Sí, heu escoltat bé. Quedeu-vos a casa, obriu l’ordinador i cliqueu a www.ebiblio.cat

Als que encara no hi heu entrat mai, us donem la benvinguda a la plataforma de préstec digital de les biblioteques catalanes. I què hi trobareu? Doncs 2500 títols, molts d’ells d’actualitat –el nou Harry Potter, el nou d’en LeCarré…- en català, castellà i anglès. També hi trobareu les revistes més llegides en català i uns quants àudio llibres per fer-vos menys avorrits els vostres viatges en cotxe o afegir alguna gràcia a això de fer de runner.

No us he convençut? Vaa, que és molt senzill: per accedir als continguts només haureu de tenir a mà el carnet de la biblioteca –sí, qualsevol, el de Palamós, Barcelona, Ripoll o Begur i accedir-hi a través del número.

Podreu tenir al vostre mòbil, ordinador o tablet 2 llibres durant 21 dies. Passat aquest període us desapareixeran del mapa.

10.000 catalans ja l’utilitzen: necessitem urgentment 5000 empordanesos lectors de digital per incrementar-ne l’ús. La proveu? Ens feu suggeriments de compra?

Si teniu qualsevol dubte, els vostres bibliotecaris us n’informaran. Gràcies i fins aviat!!