22.4 C
Pals
Diumenge, 1 agost 2021
- Publicitat -

‘Si se calla el cantor’, el tema que reivindica una cultura segura

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La indústria musical en tot l’Estat està sent maltractada, silenciada i sentenciada com a innecessària durant la pandèmia després de salvar-nos de l’avorriment durant els mesos de confinament.

En meitat d’aquest intent de silenciament d’una part molt important de la cultura del país, grans figures musicals alcen la seva veu per advertir que ‘si es calla el cantor, es calla la vida’.

Si se calla el cantor‘ és un tema compost per l’argentí Horacio Guarany i popularitzat per Mercedes Sosa. Ara és reinterpretat per artistes de renom com Ciudad Jara, Amaral, Rayden, ZOO o Sara Socas, entre altres.

Amb aquesta cançó, alerten al públic i a administracions públiques del perill de convertir la cultura en un luxe imprescindible. Pablo Sánchez, líder de Ciudad Jara, és l’impulsor del projecte. Pablo afirma que van pensar en la idea de fer una versió per reivindicar la precarietat en què es troba tot el sector cultural.

El sector cultural extrema les mesures de seguretat, fent molt més segur assistir a un concert, que estar en un bar o un centre comercial. Afirma també que seria un gran error deixar el sector artístic i cultural en l’últim escaló enfront de la pandèmia.

Aquesta reivindicació musical està impulsada per la plataforma #CulturaSegura amb el recolzament de l’Associació Estatal de Sales de Música en Directe.

L’entrada ‘Si se calla el cantor’, el tema que reivindica una cultura segura ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Estudi per valorar l’impacte de la nàutica recreativa a les Illes Medes i a la Costa del Montgrí

L'objectiu és valorar l’impacte que la Nàutica recreativa, té a la Reserva Natural Marina de les Illes Medes i la Costa del Montgrí i més especialment a les praderies protegides de Posidònia que habiten a la nostra costa
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -