7.2 C
Pals
Divendres, 5 març 2021

‘Si se calla el cantor’, el tema que reivindica una cultura segura

El més llegit

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

Francesc Ferrer: “Si el Club Llagostera jugués a l’Estartit, generaria molts avantatges pel municipi”

El Club Llagostera Costa Brava podria jugar a l'Estartit com a seu fixa. Es trata d'un tema molt embrionari...

Compartim-nos, cuidem-nos

Des de ja fa un temps, en les trobades casuals amb amics, un tret comú en les converses ja...
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

La indústria musical en tot l’Estat està sent maltractada, silenciada i sentenciada com a innecessària durant la pandèmia després de salvar-nos de l’avorriment durant els mesos de confinament.

En meitat d’aquest intent de silenciament d’una part molt important de la cultura del país, grans figures musicals alcen la seva veu per advertir que ‘si es calla el cantor, es calla la vida’.

Si se calla el cantor‘ és un tema compost per l’argentí Horacio Guarany i popularitzat per Mercedes Sosa. Ara és reinterpretat per artistes de renom com Ciudad Jara, Amaral, Rayden, ZOO o Sara Socas, entre altres.

Amb aquesta cançó, alerten al públic i a administracions públiques del perill de convertir la cultura en un luxe imprescindible. Pablo Sánchez, líder de Ciudad Jara, és l’impulsor del projecte. Pablo afirma que van pensar en la idea de fer una versió per reivindicar la precarietat en què es troba tot el sector cultural.

El sector cultural extrema les mesures de seguretat, fent molt més segur assistir a un concert, que estar en un bar o un centre comercial. Afirma també que seria un gran error deixar el sector artístic i cultural en l’últim escaló enfront de la pandèmia.

Aquesta reivindicació musical està impulsada per la plataforma #CulturaSegura amb el recolzament de l’Associació Estatal de Sales de Música en Directe.

L’entrada ‘Si se calla el cantor’, el tema que reivindica una cultura segura ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

OR estrenen ‘Respirar’ en col·laboració de Joan Dausà i Ombra

Els OR (O-ERRA) acaben de presentar ‘Respirar’ en col·laboració de Joan Dausà i Mireia Flores (OMBRA) i que és el segon senzill del disc “Imaginari”. La cançó està inspirada en la crisi de refugiats que pateix Europa en els darrers anys i conviden a posar-se en la pell de la persona que fuig de la…

Altres notícies