20.3 C
Pals
Dimarts, 27 setembre 2022
- Publicitat -

Sílvia Paneque (PSC): “Al litoral cal un model desestacionalitzat i resistent”

Seguint amb la cadena d’entrevistes a candidats a les eleccions del 14-F, ahir va passar pel Supermatí de Ràdio Capital la candidata del PSC per Girona, Sílvia Paneque.

La candidata va explicar que a les zones de costa com el Baix Empordà “fa falta un model més desestacionalitzat”, i que per això al programa del PSC es proposa un pla de reindustrialització que generaria més llocs de feina i que faria que l’economia de les comarques gironines fos més resistent a les crisis. 

Pel que fa a la situació econòmica actual del turisme, Sílvia Paneque també va exposar el pla d’ajuts directes que presenta el PSC per pal·liar els efectes de la pandèmia. 

Per una altra banda, Paneque també va parlar de l’àmbit de l’urbanisme i l’ecologisme al Baix Empordà. Va explicar que el PSC vol mantenir el Pla Director de la Costa Brava, ja que el veu com a una eina per protegir la Costa. 

I finalment, Sílvia Paneque també va parlar d’un altre àmbit del programa com és el transport. Va assegurar que volen millorar el transport públic i també, concretament, les carreteres GI-633 i la GI-643

Per una altra banda, la candidata, però, també va ser molt clara al dir que el PSC no inclou el Tren de la Costa Brava en el seu programa electoral, ja que no el consideren un projecte prioritari actualment. 

 

 

 

 

 

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios