25.6 C
Pals
Dissabte, 31 juliol 2021
- Publicitat -

S’inaugura a Platja d’Aro una exposició a l’aire lliure d’escultures de gran format de Martí Rom

L'artista barceloní Martí Rom exposa al Parc dels Estanys de Platja d'Aro una sèrie de 18 peces escultòriques de gran format. Aquest gran espai natural acull una mostra que es podrà visitar des del 20 de març fins al 18 de juliol.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’artista Martí Rom exposa al Parc dels Estanys de Platja d’Aro una sèrie de 18 peces escultòriques de gran format. L’exposició, que es titula “De l’equilibri inestable als guardians dels somnis”, mostra obres de l’artista barceloní en les quals el ferro n’és l’element protagonista. Martí Rom, nascut a Barcelona l’any 1955, és un artista multidisciplinar que ha realitzat obres en diferents àmbits, a part de l’escultura. Des de la fotografia al disseny, passant per les performances, i d’altres variants artístiques. Molt vinculat també al món de la docència, ha participat en nombroses iniciatives culturals. Al llarg de la seva carrera ha exposat arreu del món, i algunes de les seves creacions s’exhibeixen de manera permanent en espais públics. Les escultures que es podran veure al Parc dels Estanys simbolitzen una mena de simbiosi entre objectes de diferent format i la pròpia natura. Martí Rom és capaç de tractar elements d’origen quotidià i donar-los un nou i diferent significat, entre surrealista i abstracte. El Parc dels Estanys és un gran espai natural de Platja d’Aro inaugurat l’any 2012. Els seus 150.000 metres quadrats permeten combinar la visita didàctica pel què fa a la vegetació, cicle de l’aigua i observació d’aus, amb l’exposició de peces artístiques. De fet, abans de Martí Rom hi han exposat altres artistes, que hi han deixat testimoni amb una de les seves obres instal·lada permanentment al parc, acompanyant i complementant les exposicions temporals que s’hi fan cada any. La mostra de Martí Rom es podrà visitar des del 20 de març fins al 18 de juliol. L’horari serà el mateix del parc: de març a abril de 8 a 18h, i de maig a juliol de 7 a 21h.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ferit el conductor d’un patinet elèctric per un xoc amb un cotxe a Sant Feliu

Els fets han succeït aquest divendres al matí quan un vehicle ha envestit al conductor del patinet a la carretera del Butano, entre Sant Feliu i S'Agaró
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -