26.5 C
Pals
Dilluns, 26 juliol 2021
- Publicitat -

S’inicia l’avantprojecte de l’antiga discoteca Palm Beach de Sant Feliu de Guíxols

La idea és poder recuperar l’edifici adequat a l’estètica que tenia a principis del segle XX i posar-lo en consonància amb l'entorn

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha posat en marxa diversos projectes que ja estaven previstos i també reparacions que s’havien de fer a la ciutat. Així ho ha explicat Josep Saballs, regidor d’Urbanisme a Ràdio Sant Feliu.

Saballs ha exposat els propers projectes que s’engeguen des de la seva àrea, com l’encàrrec de l’avantprojecte de l’edifici de l’antiga discoteca Palm Beach, sense activitat des del 2007, que originàriament havia acollit els antics Banys de Sant Elm, per poder recuperar l’edifici adequat a l’estètica que tenia a principis del segle XX i posar-lo en consonància amb l’entorn.

També ha avançat que estan treballant en les obres de millora de l’entorn del Salvament, conegut com al Museu del Salvament, un espai únic de la ciutat situat sobre la Punta dels Guíxols. Tot i que fa dos anys ja s’hi va fer una intervenció ara la proposta és dignificar la part de dalt del Salvament perquè tingui un altre ús.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Terrorisme musical: Cómeme el Dónut

Avui al Terrorisme musical hem parlat del gran hit Cómeme el Donut. El recordes?
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -