13 C
Pals
Dijous, 22 abril 2021
- Publicitat -

Matí de sol i vent a les portes d’un marcat descens tèrmic

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Comencem la jornada amb dos titulars clars: la Tramuntana encara ens seguirà afectant unes hores més i això serà el motiu pel qual tindrem el dia majoritàriament assolellat, almenys durant el matí. I l’altre titular és que avui arriba la llengua d’aire fred que ens mantindrà amb la informació meteorològica a primer plànol pel que pugui fer a partir de demà divendres.

La jornada ha començat freda però el descens de la temperatura el notarem al migdia, amb una temperatura màxima que podrà baixar entre 4 i 5 graus respecte a ahir dimecres. Així doncs, tindrem una forquilla de temperatures que anirà dels 5ºC a primera hora als 14ºC al migdia.

En referència a la tramuntana, a la nostra comarca baix empordanesa, el Servei Meteorològic de Catalunya té emès un avís per maregassa i mar de fons de component nord. Entre el Cap de Creus i el Cap de Begur les onades podran superar els 2.5 m. A la tarda es moderarà la força del vent.

Al final de la jornada la nuvolositat començarà a guanyar el cel, i això ja serà el senyal que tenim l’embossament d’aire fred a sobre i que ens afectarà de cara a demà divendres amb forta devallada tèrmica i ruixats amb risc de calabruix,  i encara amb Tramuntana. Pel cap setmana esperem l’entrada de la primavera amb una situació de ple hivern amb fred ben viu, però  amb predomini del sol.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sant Feliu de Guíxols obtindrà una injecció de 60.000 euros de la UE per a extraescolars

Tal com informa El Punt Avui, Sant Feliu de Guíxols rebrà una subvenció de 60.000 euros per destinar-la a activitats extraescolars. El Pla de Millora d'Oportunitats Educatives (PMOE) preveu aquest ajut procedent de la Unió Europea del qual se'n podran beneficiar unes 150 famílies amb alumnes de totes les escoles de primària del municipi, tant les públiques com la concertada del Cor de Maria-Sant Josep. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -