11.7 C
Pals
Diumenge, 26 març 2023
- Publicitat -

Som Carnaval renuncia a l’organització del Carnaval de Palamós

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Carnaval de Palamós torna a ser una patata calenta per l’Ajuntament. L’associació Som Carnaval, que va organitzar-lo aquest any, renuncia a les edicions del 2018 i 2019. A més, insta el consistori a assumir la seva responsabilitat i fer-se càrrec de la gestió i organització del Carnaval. Som Carnaval és una associació sorgida de la suma de persones provinents de diferents colles carnavalesques del municipi.

L’any passat van guanyar el concurs públic que havia convocat l’Ajuntament per adjudicar una subvenció de 27.000 euros per a l’organització del Carnaval. L’entitat s’havia presentat com a alternativa crítica a l’Associació Carnaval de Palamós, que se n’havia encarregat durant tres dècades. Som Carnaval destaca en un comunicat que van haver de treballar en temps rècord, però que tot i això van demostrar que una altra manera de fer, més participativa i transparent, era possible. Ara, però, renuncien a presentar projecte per a les dues propers edicions.

Les colles que integren Som Carnaval consideren excessiu que tota la responsabilitat del Carnaval recaigui sobre qualsevol entitat de Palamós i per  això insten el govern municipal a assumir-ne la gestió i organització. El consistori obre un nou concurs, amb una subvenció de 29.000 euros pel 2018. L’adjudicació ja es farà per dos anys.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Idilic Festival: “volem ser marcats als calendaris com una cita imprescindible”

La Revolución Sexual és una de les cançons que passaran aquest estiu per l’Empordà, més concretament per l’Idilic Festival...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -