7.3 C
Pals
Diumenge, 5 desembre 2021
- Publicitat -

Arriba “SOM”, un nou partit polític a la Vall d’Aro per recuperar el lideratge turístic

Un dels objectius és apropar l'administració a la ciutadania i promoure la participació dels habitants del municipi

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Els habitants de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró tindran un nou partit polític per escollir a les eleccions municipals del 2019. A partir de l’octubre, “SOM” ja tindrà cap de llista per concórrer als comicis i desbancar l’alcalde Joan Giraut de l’alcaldia.

Adrià Tauler, president del partit; Laura Conde, secretària; Sònia Sànchez, tresorera; i David Puig; han presentat el partit polític davant de la societat. Formen part dels que ells anomenen una “candidatura transversal que sigui l’autèntica alternativa” a l’actual govern, que dirigeix l’alcalde Giraut, en una coalició.

SOM es presenta com un “espai obert i plural” que vol representar tota la societat i poder apropar les diferents ideologies en un sol partit. Aquestes són les paraules de Laura Conde, secretària de SOM.

Una de les principals propostes que volen impulsar des de SOM és la renovació del model turístic i empresarial de Platja d’Aro. Però també volen recuperar el lideratge turístic que el municipi havia tingut durant els anys 80 i 90. Això esperen del municipi de Platja d’Aro, Laura Conde.

Sense deixar de banda, que Castell d’Aro compta amb un patrimoni històric únic i els atractius naturals de S’Agaró.

Deixant de banda els objectius territorials, SOM també té previst apropar l’ajuntament als ciutadans. L’interès del partit és promoure la participació ciutadana i fer efectiva una administració oberta als habitants del municipi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós rep un accèssit als Premis Benchmarking CSC/ARQ

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmarking Sanitari 3.0 han lliurat els Premis Benchmarking CSC/ARQ 2021 en les categories d'hospital comarcal, general i d'alta tecnologia aquest dimarts.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -