1.4 C
Pals
Divendres, 27 gener 2023
- Publicitat -

SOS Costa Brava alerta: Sant Antoni podria tenir 4.000 habitatges nous més

El municipi va quedar fora del Pla Director Urbanístic de la Generalitat, que regularia el cas

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

SOS Costa Brava ha avisat que es podrien construir fins a 4.000 habitatges més a Calonge, o així ho permet el pla urbanístic municipal (POUM). Aquestes vivendes se sumarien a les més de 12.000 que ja hi ha actualment.De fet, Calonge és una de les localitats que no va entrar en el Pla Director Urbanístic de la Generalitat. Tot i així, tal i com ha explicat Irene Gisbert, del grup de coordinació de SOS Costa Brava, estan “optimistes“, ja que des de la regidoria de medi ambient han expressant que “no cal créixer.”

La plataforma, tal i com informa el Diari de Girona, ha demanat a l’Ajuntament que estudiï com desclassificar per iniciativa pròpia els sectors ara urbanitzables i evitar que creixi de manera desproporcionada. Ara mateix hi ha 4.167 habitatges on viu gent tot l’any, 6.475 de segones residències i 2.069 que són habitatges buits, 900 dels quals estan en venda. SOS Costa Brava troba, doncs, que seria un creixement excessiu si a més de tot això es construissin 4.000 vivendes més que el Pla Director Urbanístic Municipal preveu en les parcel·les de sòl urbà que es podrien aixecar.

Del Baix Empordà, el Pla Director Urbanístic també va deixar fora les localitats de Torroella de Montgrí, Pals, Begur, Mont-Ras, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Perdudes 2×04 – Perdudes congelades

En aquest programa parlem de les exageracions, passem per la fred i el vent que està fent aquests dies....
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -