5.1 C
Pals
Dissabte, 16 gener 2021

SOS Costa Brava passarà de ser plataforma a Federació

Tindrà major capacitat d’actuació; per exemple alhora de presentar recursos jurídics com a Federació i en la captació de recursos econòmics i simpatitzants.

El més llegit

Un terratrèmol sacseja alguns punts del Baix Empordà

Ha tingut l'epicentre a Cassà de la Selva, tot i que s'ha pogut detectar a Santa Cristina d'Aro o Calonge

Un jutjat ordena a l’Ajuntament de Palafrugell que obri un expedient al nou Càmping Calella

La disputa entre els propietaris de la parcel·la embrionària Càmping La Siesta de Calella (la família De Vehí) i els fins l'octubre arrendataris del terreny i responsables de l'activitat (la família Cruz) ha acabat en un jutjat.

El restaurant La Gamba de Palamós tanca temporalment després de ser sancionat per incomplir les restriccions

El restaurant La Gamba de Palamós ha decidit tancar temporalment després d'haver estat sancionat per la policia per no complir les restriccions de la Covid-19. Ara, a la porta del restaurant, s'hi troba el rètol: "Tancat per força". 

Els Amics de les Arts anuncien que treballen en un musical

Els Amics de les Arts feia uns quants dies que estaven poc actius a les xarxes, fins que aquest divendres han trencat el silenci per anunciar que estan començant a treballar en un musical al costat de la productora Minoria Absoluta (Està Passant, Polònia) i de l’escriptor Marc Artigau. Segons comenta el grup, fa dos…
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Demà dissabte 9 de gener de 2021, la Plataforma SOS Costa Brava celebra una assemblea virtual per a constituir-se en Federació. Amb la transició a Federació, SOS Costa Brava tindrà major capacitat d’actuació; per exemple alhora de presentar recursos jurídics com a Federació i en la captació de recursos econòmics i simpatitzants. Un dels elements innovadors d’aquesta nova etapa és la creació de la figura del Protector/a de SOS Costa Brava, per tal que persones a títol individual es puguin vincular al moviment de manera estable.

Segons han informat en un comunicat, un cop assolit el Pla Director de la Costa Brava, el principal objectiu de la plataforma durant els primers dos anys i mig d’activitat, les entitats membres veuen la necessitat de continuar treballant en defensa de la Costa Brava a llarg termini, amb molts casos encara oberts i amb nous reptes globals que cal afrontar conjuntament.

El procés de creació de la Federació es va iniciar fa sis mesos amb una comissió redactora d’uns estatuts que demà serà aprovats de manera definitiva per tal de tramitar-los davant del Departament de Justícia.  Un cop finalitzada l’Assemblea Fundacional de demà, s’emetrà un comunicat detallant les entitats incorporades a la Federació, la Junta Executiva elegida, les campanyes i activitats del 2021, i es llançarà un nou vídeo promocional de 10 minuts de durada, que fa un repàs històric a la defensa de la Costa Brava des d’inicis del segle XX.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies