7.7 C
Pals
Dijous, 2 desembre 2021
- Publicitat -

SOS Costa Brava passarà de ser plataforma a Federació

Tindrà major capacitat d’actuació; per exemple alhora de presentar recursos jurídics com a Federació i en la captació de recursos econòmics i simpatitzants.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Demà dissabte 9 de gener de 2021, la Plataforma SOS Costa Brava celebra una assemblea virtual per a constituir-se en Federació. Amb la transició a Federació, SOS Costa Brava tindrà major capacitat d’actuació; per exemple alhora de presentar recursos jurídics com a Federació i en la captació de recursos econòmics i simpatitzants. Un dels elements innovadors d’aquesta nova etapa és la creació de la figura del Protector/a de SOS Costa Brava, per tal que persones a títol individual es puguin vincular al moviment de manera estable.

Segons han informat en un comunicat, un cop assolit el Pla Director de la Costa Brava, el principal objectiu de la plataforma durant els primers dos anys i mig d’activitat, les entitats membres veuen la necessitat de continuar treballant en defensa de la Costa Brava a llarg termini, amb molts casos encara oberts i amb nous reptes globals que cal afrontar conjuntament.

El procés de creació de la Federació es va iniciar fa sis mesos amb una comissió redactora d’uns estatuts que demà serà aprovats de manera definitiva per tal de tramitar-los davant del Departament de Justícia.  Un cop finalitzada l’Assemblea Fundacional de demà, s’emetrà un comunicat detallant les entitats incorporades a la Federació, la Junta Executiva elegida, les campanyes i activitats del 2021, i es llançarà un nou vídeo promocional de 10 minuts de durada, que fa un repàs històric a la defensa de la Costa Brava des d’inicis del segle XX.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Per poder créixer

D’aquí a uns dies, en el Pavelló firal de la Bisbal, farem la IV Fira Indilletres d’Editorials catalanes independents....
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -