11.8 C
Pals
Divendres, 22 gener 2021

Palafrugell aprova per segona vegada iniciar els tràmits per crear un hotel-escola

Alfons Rius, que va presentar la moció, ha dit en declaracions de Ràdio Palafrugell que des del 2019 no s'ha fet res per tirar la proposta endavant.

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

La Bisbal impulsa una campanya contra la presència d’excrements de gossos a la via pública

La presència d’excrements de gossos a la via pública de la Bisbal és una de les principals queixes ciutadanes. L’actitud insolidària dels propietaris que no recullen les defecacions dels seus gossos ja ha esdevingut un problema de convivència.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell ha aprovat per segona vegada la creació d’un hotel-escola d’hosteleria, tal i com ha informat la Ràdio municipal de Palafrugell. La primera vegada fou el desembre del 2019, quan En Comú Podem va presentar una moció per ampliar l’oferta eductiva de l’institut Baix Empordà amb el cicle d’Hoteleria i Turisme. Ara, el plenari de l’ajuntament torna a aprovar per unanimitat una altra moció de Palafrugell En Comú-Podem en el mateix sentit.

Alfons Rius, que va presentar la moció, ha dit que des del 2019 no s’ha fet res per tirar la proposta endavant.

Aquesta aprovació suposava que a principis del 2020 s’haurien d’haver iniciat les negociacions amb la Generalitat per convertir aquesta proposta en una realitat.  La moció preveia la cessió d’un local, edifici o terreny per part del municipi (punt que es va retirar) i la creació d’una comissió per tirar endavant el projecte.

L’alcalde, Josep Piferrer, va proposar treure de la moció el punt primer que es referia al local o edifici. També ha explicat que el 2020 ha estat un any especialment díficil per tirar endavant aquests tipus de projectes.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies