13 C
Pals
Diumenge, 4 desembre 2022
- Publicitat -

Sumar per multiplicar

Si esteu escoltant aquest comentari és que ja ha començat la nova temporada de l’informatiu Supermatí. Si ho feu a través de Ràdio Capital de l’Empordà, ben tornats de nou a la nostra emissora, el mateix us diria si ens escolteu per Ràdio Bisbal que per tercer any consecutiu emet aquest programa i benvinguts i benvingudes a les persones que avui ens descobriu per primera vegada a través de Ràdio Palafrugell.

Aquest informatiu que té 5 anys de trajectòria a les esquenes, comença avui una nova etapa basada en la col·laboració entre dues emissores que no sempre ens havíem mirat com el que som: Companys de viatge.

Ràdio Palafrugell i Ràdio Capital sumarem els nostres equips, recursos i esforços per aixecar un informatiu diari que parli de la nostra comarca del Baix Empordà. Sumem tot això, per multiplicar el que us oferim. Una mirada transversal del que passa al Baix Empordà, un conjunt d’espais i entrevistes perquè descobrim plegats aquelles coses que el dia a dia ens fa passar per alt i sobretot una hora de ràdio informativa intensa i ben feta per arribar a tots vosaltres.

Acabat aquest programa, tant Ràdio Capital com Ràdio Palafrugell, com Ràdio Bisbal seguirem amb les nostres programacions habituals. Nosaltres, des de la ràdio de l’Empordà amb la millor música del món, Ràdio Palafrugell amb la nova programació que estrena avui i pel qual us volem felicitar i Ràdio Bisbal amb la seva programació musical feta a partir d’artistes del poble.

La suma d’esforços sempre dóna bon resultat i estic segur que aquest nou Supermatí que avui comença en serà una bona mostra.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios