24.1 C
Pals
Diumenge, 27 setembre 2020

Suport dels empresaris turístics a les institucions catalanes

El més llegit

Detingut un home a Begur per serrar una tanca que el molestava

Es tracta d'una barra per impedir el pas dels vehicles al bosc amb runes del costat i prevenir incendis.

Demanen 14 anys de presó per a l’acusat de matar el germà amb una crossa a Palafrugell

La fiscalia l'acusa d'homicidi amb les agreujants d'abús de superioritat i parentiu. L'acusat és un vell conegut de la justícia i acumula diverses sentències condemnatòries

Una vintena de classes confinades al Baix Empordà després de dues setmanes de curs

El centre escolar més afectat pel coronavirus al Baix Empordà és l’Institut Sant Feliu de Guíxols, amb tres classes confinades (un total de 96 persones)

La Bisbal sancionarà els vehicles que accedeixin al nucli antic de la Bisbal sense autorització

A partir del proper dimecres 30 de setembre s’activarà el nou sistema de control de pas de vehicles al nucli antic de la Bisbal.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
- Publicitat -

La Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre ha volgut expressar el seu suport al Govern davant de la macro operació de la Guàrdia Civil contra el referèndum de l’1 d’octubre. Aquest és el text del comunicat:

 

El consell directiu de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, davant els fets dels darrers dies i molt especialment dels succeïts avui en contra de les llibertats més elementals de la ciutadania com són la llibertat d’expressió i el dret a decidir, manifesta:

El seu total suport a les institucions catalanes i als seus representants polítics  escollits democràticament pel nostre poble, i també a les persones i entitats civils que defensen aquests drets.

El rebuig a qualsevol tipus d’acció que es produeixi que vagi en contra o minvi els nostres drets i llibertats com a ciutadans i que n’impedeixi el seu lliure exercici.

I la constatació pública que aquesta actuació, irresponsable en temps i forma, perjudica greument la nostra imatge com a país i com a destinació turística, i conseqüentment, els nostres interessos professionals i empresarials.

- Publicitat -
[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Cinema Arinco de Palamós arranca el primer cap de setmana amb bons resultats i grans expectatives

Aquest passat dijous 24 de setembre, els cinemes Arinco de Palamós, juntament amb la cooperativa de "Cinema 4 you" , han obert les portes després de sis mesos, per a gaudir de la cultura en pantalla.

Una vintena de classes confinades al Baix Empordà després de dues setmanes de curs

El centre escolar més afectat pel coronavirus al Baix Empordà és l’Institut Sant Feliu de Guíxols, amb tres classes confinades (un total de 96 persones)

Els alcaldes i les alcaldesses del petits municipis del Baix Empordà es reuneixen amb el Consell Comarcal

Dijous passat es van reunir telemàticament els alcaldes i les alcaldesses dels municipis de menys de 2.000 habitants amb el president del Consell Comarcal...

The Shins tornen amb la melanconiosa cançó ‘The Great Divide’

James Mercer ha tornat avui al panorama musical amb el seu projecte “The Shins”. Ho ha fet amb un nou single nomenat ‘The Great Divide’, ja es pot escoltar a través de les principals plataformes digitals. Mentre esperem amb la fe de la continuació de The Worm’s Heart (2018), el nou de The Shins ha…

Altres notícies