25.3 C
Pals
Dissabte, 21 maig 2022
- Publicitat -

Susanna Garcia: “És important que executin el nou hospital de Palamós a curt termini, ara no arribem”

El comitè d’empresa de l’Hospital de Palamós assegura que ara mateix “el centre no dona per més” i que “no hi ha estructura” per atendre a la població. Demanen que es contracti més plantilla fixa per reforçar punts crítics. Al Supermatí en vam parlar amb Susanna Garcia Bramley, presidenta del comitè d’empresa de l’Hospital de Palamós i Palamós Gent Gran.

Susanna Garcia va explicar que a l’Hospital hi ha uns 900 treballadors que no són fixes. Tenne contractes de setmanes o fins i tot de dies. Garcia assegura que això fa que els professionals acabin marxant a altres llocs.

La presidenta del comitè explica que els falta gent per reforçar certs punts crítics de l’hospital molt afectats per la falta de personal. Alguns d’aquests són Urgències, les plantes d’hospitalització, laboratori i rehabilitació. Susanna Garcia afirma que intenten treballar al màxim perquè la gent marxi contenta del centre. Diu que és molt complicat, però, perquè falta estructura. 

Per altra banda, també demanen que el nou hospital de Palamós no tardi gaire. Susanna Garcia assegura que l’Hospital ha quedat petit per la població de tota la comarca més la gent que ve als caps de setmana o a l’estiu. Per això diu que és urgent que el nou hospital avanci.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios