Suspesa la Festa de la Cervesa de Platja d’Aro 2020 per evitar aglomeracions i garantir la seguretat davant la COVID-19

L’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró anuncia la suspensió de la Festa de la Cervesa 2020 prevista del 2 al 4 i del 9 al 12 d’octubre, per evitar aglomeracions de visitants davant la situació de la pandèmia de la Covid-19. També s’ha posposat la Festa de Halloween i el Túnel del Terror que organitza la Federació de Colles de Carnaval amb la col·laboració del consistori a l’entorn de l’1 de novembre.

- Publicitat -

Com ha passat amb activitats de gran format durant l’estiu, també de cara a la tardor l’Ajuntament, com a organitzador, prioritza la seguretat de residents, visitants i turistes tot posposant aquelles propostes que no es poden fer en aforaments reduïts, tenint en compte que justament la celebració a l’aire lliure i la gratuïtat han estat dos dels principals trets característics de l’oferta de les activitats programades any rere any.

Alhora també hi ha una reordenació de les prioritats pressupostàries per destinar-ne una part al Pla de Reinici Socioeconòmic amb 50 accions valorades en 4’3 milions d’euros aprovat pel consistori. En els darrers sis mesos no s’han pogut celebrar els festivals musicals Propers, Xalaro, Desemboca i S’Agaró; els Focs de Sant Joan, la Cantada d’Havaneres, el Mini Club a la Platja Gran, la Magic Night o el Mercat Medieval de Castell d’Aro.

En canvi s’ha mantingut el programa d’exposicions d’art al Castell de Benedormiens fins al 27 de setembre i Montesol, properament del 3 d’octubre al 22 de novembre; també amb la doble mostra d’Angel Camino a la Masia Bas i al Parc dels Estanys amb escultures de gran format a l’aire lliure fins el 7 de febrer del 2021 i finalment, també cinc concerts de les Nits de Jazz al Palau d’Esports i Congressos amb entrada prèvia i seient i aforament limitat, un sistema també utilitzat en les Festes Majors de Platja d’Aro, Castell d’Aro i Ridaura.

Aquest cap de setmana encara s’han organitzat dues activitats més per tancar l’estiu. Ahir dissabte, 19 de setembre, es va celebrar el 8e Festisurf Costa Brava 2020, al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro; una nit per gaudir del millor surf-rock nacional i internacional, un estil originari de Califòrnia dels anys 60. El festival s’ha dut a terme amb seients reservats i  un aforament limitat de 550 persones.  Finalment, la darrera proposta de diumenge ha estat La Clàssica de Platja d’Aro, una cursa amb inscripció prèvia de 15’2 km amb 450 m de desnivell acumulat en camins de muntanya.

- Publicitat -