Neix el cantant Phil Collins

I ho va fer a Londres l’any 1951, és conegut per la seva faceta de bateria, com també de cantant.

La seva carrera com a cantant es deu gràcies a l’oportunitat que se li va presentar quan Peter Gabriel va abandonar el grup Genesis i Phil Collins, que n’era el bateria, i més tard també va assumir la veu del grup. Entre les seves cançons més famoses hi ha In The Air Tonight, You Can’t Hurry Love, Sussudio o Another Day In Paradise.
El 7 de març de 2011 va anunciar que es retirava a causa dels problemes de salut que patia i per no sentir-se còmode amb la indústria musical. El 2015 s’ho va repensar i va tornar amb un nou disc i una gira. L’any passat va engegar una gira mundial, que finalitzarà el mes de març.

Els Beatles ofereixen el seu últim concert, l’any 1969

El mític quartet de Liverpool va oferir el seu darrer directe en el mític terrat de l’edifici Apple de Londres. Durant el concert van interpretar Get Back amb la col·laboració de Billy Preston als teclats. També van sonar Don’t let me down o I’ve got a feeling.
Els Beatles van ser els primers a tocar per sorpresa edifici, com a part de la promoció de la pel·lícula Let it be, que també va ser el seu darrer disc.

Hall and Oates lideren a la llista Billboard amb I can’t go for that (no can do)

I va succeir l’any 1982, quan aquesta cançó es va situar al primer lloc de la llista de senzills als Estats Units. La peça formava part del disc Private eyes.
La cançó va marcar a un bon grapat d’artistes o grups com Simply Red, que van agafar la base de la cançó pel seu èxit Sunrise, el mateix que van fer més recentment The xx a On hold.