Es registra el primer cas d’Àntrax als Estats Units

L’any 2001, Bob Stevens, fotògraf del diari The Sun, va rebre una carta a American media, que contenia l’Àntrax. A causa de la seva inhalació, el dia següent perdria la vida. Va ser el primer dels 5 casos que es van produir.

L’FBI va culpar dels atacs a un científic d’un laboratori d’investigació biològica de Maryland, Bruce Irvins, que pel que sembla tenia un historial de malalties mentals i que va suïcidar-se al 2008, abans que els investigadors poguessin presentar càrrecs.

Al Parc Nacional de Tsolofelo és enterrat el cadàver del Negre de Banyoles

I va passar fa 10 anys, quan va ser repatriat a Botswana el cadàver embalsamat d’aquest cap d’una tribu.

El seu cos va ser dissecat l’any 1830 i el 1916 va ser adquirit pel Museu Darder de Banyoles, on va estar exposat fins a l’any 2000, quan després de mesos de polèmiques va ser enviat al Museu Nacional d’Antropologia de Madrid, on els seus ulls, pèl, òrgans i fins i tot els seus genitals van ser extrets. El crani i la resta d’ossos van ser enviats en un taüt a Botswana el 2007 i finalment el dia 4 d’octubre va ser enterrat amb honors reservats fins al moment només als herois nacionals.

Mor Janis Joplin

Va perdre la vida als 27 anys un 4 d’octubre de 1970, a causa dels seus problemes amb la droga. Tot i això, les causes de la seva mort avui dia encara desperten tot tipus d’hipòtesis.

Va ser un símbol femení durant els anys 60 i la primera dona a ser considerada una gran estrella del rock.

En el seu testament, Joplin va deixar 2500 dòlars per realitzar una festa en el seu honor en cas de que perdés la vida. Hi van assistir 200 persones i va tenir lloc al Lion’s Share de San Anselm, Califòrnia. Entre les moltes coses que es van poder menjar i beure, destaquem el brownie de haixix.