A Milà s’estrena l’òpera Otello de Giuseppe Verdi

Otello és una òpera en quatre actes amb música de Giuseppe Verdi i llibret d’Arrigo Boito, a partir de l’obra de Shakespeare, Otel·lo. Va ser estrenada en el Teatro alla Scala de Milà, el 5 de febrer de 1887.
Otello és la penúltima òpera de Verdi, on va demostrar la seva maduresa com a artista. Amb aquesta òpera, Verdi va tancar un llarg parèntesi -el més llarg de la seva carrera- de quinze anys en la seva trajectòria operística. De tot el seu repertori, és la de major intensitat dramàtica, ambició musical i exigència vocal, i ha passat a la història com un exemple de la permanent recerca de la innovació en un creador ja consagrat.

Kaiser Chiefs estrenen la cançó Ruby, carta de presentació del disc Yours Truly, Angry Mob

La cançó es va editar el 5 de febrer de 2007 i ràpidament es va situar a la primera posició de les llistes de tot el món, aconseguint enorme èxit, especialment al Regne Unit, amb més de 300.000 còpies venudes.
Molta gent va descobrir al grup amb aquesta cançó i algunes emissores de ràdio comercials, que fins al moment només posaven rock es van atrevir a punxar-la amb resultats molt positius.