Patinadors a la pista de gel de Palafrugell | Pau Punseti
Patinadors a la pista de gel de Palafrugell | Pau Punseti

A Torroella de Montgrí i a favor de La Marató de TV3 ens porten un taller on ens ensenyaran a rentar-nos les mans de la millor manera

La Marató de TV3 enguany dedica aquesta edició a les malalties infeccioses, ja que són la causa d’un de cada tres morts al món i són un problema important de salut pública.  Estan causades per microorganismes patògens que entren al cos i es multipliquen fins que produeixen la malaltia.

És per això que a Torroella de Montgrí han volgut posar el seu granet de sorra i han organitzat tot un seguit de tallers en relació a intentar prevenir aquestes malalties. I és així que avui Dilluns ens ensenyaran com ens hem de rentar bé les mans, ja que, aquesta part del cos és una de les que toca més superfícies, sovint brutes, i també és una de les parts del cos amb les que ens solem tocar els ulls, nas i boca, sobretot quan som petits.

A la Biblioteca de Palafrugell a les 17h de la tarda Montserrat Colomé i Susana Ruiz dins del programa Nascuts per Llegir ens llegiran una selecció de contes de la Caixa Boolino

La Caixa Boolino és una eina creada per què els pares s’involucrin i ajudin als seus fills a descobrir la lectura i a fomentar l’hàbit de llegir. Dins d’aquesta caixa hi ha una selecció de llibres on pots escollir el que més t’agradi. A més a més, va acompanyat d’una guia de lectura i de tot el material per fer les activitats i manualitats que proposa.

Avui a Palafrugell Montserrat Colomé i Susana Ruiz ens ensenyaran una petita selecció d’una d’aquestes caixes i també ens ensenyaran com funcionen, on es poden aconseguir i quina és la seva utilitat. Una sessió pràctica dirigida a mares i pares amb nadons de zero a tres anys.