15.7 C
Pals
Diumenge, 14 abril 2024
- Publicitat -

Tanca el servei de canguratge de Mas Guàrdies per la baixa activitat de l’espai

El Consell Comarcal del Baix Empordà podrà optimitzar els recursos destinats al projecte 'Dona't temps'

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

A partir d’aquest divendres 1 de març, Mas Guàrdies deixarà de ser un dels punts habilitats com a servei de canguratge per a les famílies que necessitaven venir a l’Hospital o al CAP de Palamós. Cal recordar que aquest espai va obrir a principis del mes d’agost, com un servei de canguratge obert els matins de dilluns a divendres.

Després de sis mesos d’activitat, però, s’ha decidit tancar el servei a causa de la baixa activitat i assistència a l’espai. D’aquesta manera, el Consell Comarcal del Baix Empordà podrà optimitzar els recursos destinats per al projecte ‘Dona’t temps’ a altres serveis de canguratge amb una participació assegurada d’infants. Tot i això, no es descarta més endavant replantejar l’espai i possibilitat de tornar-lo a obrir amb una reformulació del servei.

Cal apuntar que, per exemple, Palamós compta amb un punt que ofereix el servei de ‘Dona’t temps’ a l’Escola La Vila, que ofereix els seus serveis de dilluns a divendres de 16:30 h a les 19 h. Tot i això, hi ha altres serveis de canguratge arreu de la comarca del projecte ‘Dona’t temps‘.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -