12.9 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

Tangram celebra el seu 20è aniversari amb una xerrada del catedràtic David Bueno

A l'acte celebrat al Teatre Mundial de la Bisbal hi van assistir més d'un centenar de persones

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El centre psicopedagògic Tangram de la Bisbal d’Empordà ha celebrat el seu vintè aniversari amb una xerrada amb el director de la Càtedra de Neuroeducació de la Universitat de Barcelona, David Bueno. A l’acte celebrat al Teatre Mundial de la Bisbal hi van assistir més d’un centenar de persones.

La xerrada del catedràtic David Bueno, Aprendre de la incertesa: què pot aportar la neuroeducació, va centrar-se a abordar temes actuals com la necessitat de no deixar alumnes enrere a l’hora d’aprendre o la importància de desenvolupar un entorn segur d’aprenentatge pels més petits. David Bueno va explicar a través de la biologia, la importància de la neurociència a l’hora d’impulsar l’aprenentatge.

A més, a través de la xerrada, va mostrar la importància de l’educació a l’hora de desenvolupar el cervell al llarg dels anys, sense oblidar l’enfocament biològic. David Bueno va fer una anàlisi, també, de l’evolució del cervell des del neolític fins a l’època actual i els comportaments que encara perviuen a la nostra societat.

Durant l’acte, Tangram va agrair als usuaris, les més de 1.000 famílies que han atès, les escoles, els serveis externs (tant públics com privats), els familiars de l’equip i els professionals que treballen al centre, la feina feta durant aquests vint anys d’activitat.

L’acompanyament

Una de les impulsores de Tangram, la psicopedagoga Vero Plaja, explica que és un projecte personal que va iniciar per ajudar a persones de totes les edats a millorar l’aprenentatge i les seves condicions de vida. Durant la xerrada es va parlar d’evitar deixar enrere a alumnes o persones a l’hora d’aprendre. Aquest és un dels aspectes que es vol corregir des de Tangram.

Vero Plaja explica que el sistema educatiu actual es divideix en competències que han d’assolir els alumnes que no haurien de deixar enrere a ningú. Tot i això, reconeix que alguns alumnes s’acaben quedant inevitablement enrere. Per això, a Tangram ofereixen serveis de psicòlegs, infermers, psicopedagogs, entre d’altres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Beyoncé actuarà a l’Estadi Olímpic de Barcelona el 8 de juny

Beyoncé oferirà un concert el 8 de juny a l’Estadi Olímpic de Barcelona en el marc de la seva gira mundial “Renaissance World Tour“. L’actuació serà l’única que l’artista oferirà al nostre país. El primer concert tindrà lloc el 10 de maig a Estocolm i s’allargarà fins el 27 de setembre a Nova Orleans. Les
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -