11.1 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Tània Font: “Hi ha molta vida artística a l’Empordà”

Veus de l'Empordà
Veus de l'Empordà
Tània Font: "Hi ha molta vida artística a l'Empordà"
Loading
/

Expressar-se a través de l’escultura és la forma de comunicar-se de la Tània Font, una artista palamosina formada en diverses disciplines com la pintura, la joieria, l’escenografia o l’escultura.

Amb només 6 anys va iniciar-se al món artístic al “Cercle Artístic de Palamós”, on va aprendre i estimar encara més el que avui en dia és la seva professió.

Tot i que ha tocat moltes branques, des de fa un parell d’anys ha decidit centrar-se exclusivament en l’escultura, que és amb el que realment se sent més còmode i en l’àmbit en el qual s’expressa millor. És coneguda sobretot per la seva obra “Deconstrucció“, un bust amb una casa al seu interior.

Per a la Tània, “crear és molt important, però el més especial és la manera com el públic rep la teva obra. Un cop creada s’escapa de la teva interpretació i s’origina un diàleg amb tota la gent que la veu.”

No deixa de treballar i a la seva pàgina d’Instagram @taniafont publica totes les seves creacions tant per les galeries com per als particulars interessats a adquirir-les.

Pròximament serà present en una exposició col·lectiva a la Galeria Contrast de Barcelona. També té moltes ganes d’exposar de nou al Baix Empordà, a casa seva, i nosaltres de poder gaudir dels seus futurs treballs ben aviat.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios