9 C
Pals
Dijous, 22 abril 2021
- Publicitat -

La nova Taula de Cogestió Marítima vetllarà per la bona gestió i la protecció del Litoral del Baix Empordà

Formen aquest nou òrgan més de 76 empreses, entitats i organismes

El més llegit

Avatar
Anna Pujol
Redactora de Ràdio Capital
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Taula de Cogestió Marítima del Litoral del Baix Empordà ja està constituïda, a partir d’una iniciativa del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, i del de Territori i Sostenibilitat. Es tracta d’un espai de participació i debat que vol gestionar les activitats i usos que es fan d’aquest espai, alhora que fomentar la seva conservació.

La Taula està formada, per 76 empreses, entitats i organismes relacionats amb la comunitat científica, la societat civil, l’economia blava, l’administració i les activitats marítimes. Amb la implicació d’aquestes entitats es vol introduir per primera vegada l’experiència en gestió d’activitats pesqueres i en l’àmbit marí.

La formació de la taula ha determinat tres objectius: vetllar per la conservació patrimoni natural, cultural i paisatgístic; la comptabilització dels usos i les activitats que hi tenen lloc, i finalment, facilitar la cooperació de tots aquells que hi participen.

El territori marí “Litoral del Baix Empordà” ha estat denominat espai natural protegit de la xarxa Natura 2000 i destaca pel seu paisatge i patrimoni natural. Comprèn l’extensió davant Palamós, Mont-ras, Palafrugell i Begur, així com els espais del PEIN de Muntanyes de Begur i Castell de Cap Roig.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Anunciada la celebració del V Torneig Internacional de Tennis Femení de la Bisbal

Aquest es durà a terme entre el 9 i el 16 de maig
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -