26 C
Pals
Diumenge, Setembre 22, 2019
  • Notícies

Els taxis del Baix Empordà en vaga però amb suports desiguals

El seguiment de la vaga de taxis al Baix Empordà és desigual tot i que el conflicte sigui principalment a les comarques barcelonines

El més llegit

Incidències i actes suspesos al Baix Empordà per les fortes tempestes

Consulta la recopilació de dades, incidències i actes suspesos a causa de les tempestes d'aquest dissabte.

🔴VIDEOS: imatges dels impressionants aiguats arreu de l’Empordà

Imatges de les inundacions ocasionades pels aiguats d'aquest dissabte al Baix Empordà

Mor ofegat pels aiguats un home en uns baixos d’un local a Platja d’Aro

La víctima, que dormia al local amb el permís del propietari, ha quedat atrapat per l'aigua

El delegat del Govern de la Generalitat a Girona visita Santa Cristina d’Aro

El delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, va realitzar ahir a la tarda una visita institucional al municipi de Santa Cristina d’Aro, essent rebut per l’alcaldessa, Lourdes Fuentes, i els tinents d’alcalde Josep Xifra i Jaume Quintana

🔴VIDEO: Uns surfistes aprofiten el temporal per sortir a la mar

Mentre tot el litoral gironí pateix per la tongada de pluges que han causat estralls i inundacions a pobles de tota la comarca, la platja de Sant Antoni ha vist com un grup de surfistes sortia a la mar amb les seves planxes sota el braç.

A hores d’ara la ciutat de Barcelona està col·lapsada pels centenars de vehicles que tallen els seus carrers, taxis i cotxes VTC. Mentre la vaga segueix a la ciutat metropolitana, els taxis del Baix Empordà fan un seguiment de les aturades però de manera desigual.

Molts dels pobles comparteixen el servei de taxis, com és el cas de Palamós i Calonge i Sant Antoni. Però tot i les companyies, el seguiment és diferent entre els pobles i les viles amb més ciutadans. Algunes companyies de taxis del Baix Empordà preguntades per Ràdio Capital de l’Empordà no han fet vaga, perquè consideren que l’estira-i-arronsa amb les VTC, vehicles de transport compartits, no els afecta directament.

Tot i això, altres empreses de taxis del Baix Empordà sí que s’han unit. És el cas de Taxis de Palamós que ha mantingut un dels tretze cotxes com a vehicle de guàrdia per a les emergències. Sergi Paradell és el president de l’Associació de Taxistes de Palamós.

Malgrat el seguiment d’algunes empreses de taxis del Baix Empordà, moltes altres mantenen el servei de mobilitat. Ara però caldrà veure si amb el pas del temps les empreses de taxis segueixen sense unir-se a la vaga. De moment els serveis VTC amb tanta polèmica només estan a Barcelona, però també podrien arribar a la comarca sense problemes.

Cal tenir present que la situació de temporada estival del Baix Empordà fa que molta gent de Barcelona es traslladi a la comarca empordanesa. Aquest trasllat també pot suposar un incentiu per les empreses de VTC per expandir el seu negoci.

Últimes notícies

La pluja no atura la solidaritat amb els joves d’Altsasu

Bona part de la societat civil de la Bisbal va fer costat als familiars dels empresonats i el pavelló firal va ser un clam a favor el seu alliberament immediat

Mor ofegat pels aiguats un home en uns baixos d’un local a Platja d’Aro

La víctima, que dormia al local amb el permís del propietari, ha quedat atrapat per l'aigua

Denuncien a l’Audiència Nacional a Carles Ventura (CUP) per “amenaces”

L'acusen de "legitimar el terrorisme" fruit d'un tuit, posteriorment esborrat, on Ventura els deia "a mirar sota el cotxe"
audio

La Llista – 21 setembre 2019

Si t'has perdut La Llista de Capital ja pots tornar-la a escoltar! Avui hem estrenat 5 novetats i Ed Sheeran ha tingut una bona notícia!
audio

Factoria d’estiu – 21 setembre 2019

Darrera edició estiuenca del Factoria amb l'Àlex Mata! Avui hem tornat a sortir al carrer a preguntar a la gent per la seva cançó estiuenca.

Més notícies