25 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Els taxis del Baix Empordà en vaga però amb suports desiguals

El seguiment de la vaga de taxis al Baix Empordà és desigual tot i que el conflicte sigui principalment a les comarques barcelonines

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

A hores d’ara la ciutat de Barcelona està col·lapsada pels centenars de vehicles que tallen els seus carrers, taxis i cotxes VTC. Mentre la vaga segueix a la ciutat metropolitana, els taxis del Baix Empordà fan un seguiment de les aturades però de manera desigual.

Molts dels pobles comparteixen el servei de taxis, com és el cas de Palamós i Calonge i Sant Antoni. Però tot i les companyies, el seguiment és diferent entre els pobles i les viles amb més ciutadans. Algunes companyies de taxis del Baix Empordà preguntades per Ràdio Capital de l’Empordà no han fet vaga, perquè consideren que l’estira-i-arronsa amb les VTC, vehicles de transport compartits, no els afecta directament.

Tot i això, altres empreses de taxis del Baix Empordà sí que s’han unit. És el cas de Taxis de Palamós que ha mantingut un dels tretze cotxes com a vehicle de guàrdia per a les emergències. Sergi Paradell és el president de l’Associació de Taxistes de Palamós.

Malgrat el seguiment d’algunes empreses de taxis del Baix Empordà, moltes altres mantenen el servei de mobilitat. Ara però caldrà veure si amb el pas del temps les empreses de taxis segueixen sense unir-se a la vaga. De moment els serveis VTC amb tanta polèmica només estan a Barcelona, però també podrien arribar a la comarca sense problemes.

Cal tenir present que la situació de temporada estival del Baix Empordà fa que molta gent de Barcelona es traslladi a la comarca empordanesa. Aquest trasllat també pot suposar un incentiu per les empreses de VTC per expandir el seu negoci.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cinema i sèries, amb Ignasi Arbat – 10 agost 2022

La nova pel·lícula de Brad Pitt "Bullet train" ha estat una de les produccions que l'Ignasi ens ha comentat...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -